Το προϊόν ντεμακιγιάζ που χρησιμοποιεί η Eva Longoria είναι αληθινή έκπληξη!

Το τελευταίο καιρό η αλήθεια είναι πως έχουμε ακούσει απίθανα πράγματα απο τις celebrities όσο αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας τους. Η κρέμα προσώπου Tatcha Rice Enzyme Power για παράδειγμα έγινε ανάρπαστη από τότε που έγινε γνωστό ότι τη χρησιμοποιεί η Meghan Markle ενώ λέγεται ότι η Jennifer Lopez απλώνει την Crème de la Mer εκτός από το πρόσωπο και σε όλο της το σώμα.

Για να μην μιλήσουμε για την Hailey Baldwin που φορά μια φόρμουλα κατασκευασμένη

με το ίδιο της το αίμα!

Ίσως θα θέλατε να ανήκετε σε αυτή την κατηγορία γυναικών που μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα πιο περίεργα ή πιο ακριβά προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά αυτή τη στιγμή αν και εμείς θα θέλαμε να τονίσουμε ότι υπάρχουν και celebrities όπως η Eva Longoria που ακολουθούν πιο απλές και μερικές φορές απλοϊκές μεθόδους περιποίησης που επίσης μας εκπλήσσουν.

Σε συνέντευξη της δήλωσε ότι αρκετές φορές αφαιρεί το μακιγιάζ της με ένα προϊόν-έκπληξη το οποίο μπορεί κάθε γυναίκα να βρει στο φαρμακείο ή το super market και στοιχίζει μόλις μερικά ευρώ (ή δολάρια στη δική της περίπτωση). Πρόκειται για το γνωστό σε όλες baby oil!

Άρχισε να το χρησιμοποιεί μετά τη γέννηση του γιου της μιας και το είχε πρόχειρο και μάλιστα σε μεγάλες ποσότητες. Όπως καταλαβαίνετε υπό μία έννοια ήταν φυσικό να απλώνει στην επιδερμίδα της ένα απαλό προϊόν κατάλληλο για μωρά.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Longoria Baston (@evalongoria) στις 10 Νοέ, 2018 στις 10:57 πμ PST

Μπορεί βέβαια να χρησιμοποιεί baby oil αρκετά συχνά αυτό όμως δεν σημαίνει ότι άλλαξε την ρουτίνα της καθημερινής της περιποίησης δραματικά. Ίσα ίσα που είναι ακόμα πιο προσεχτική ειδικά όσο αφορά την ηλιακή ακτινοβολία αφού όπως η ίδια υποστηρίζει δεν βγαίνει ποτέ από το σπίτι χωρίς να φορέσει αντηλιακή κρέμα με υψηλό δείκτη προστασίας όπως ακριβώς και ο μικρός της.

Εμείς από την πλευρά μας δεν θα μπορούσαμε να σας προτείνουμε να ακολουθήσετε το παράδειγμα της Longoria ειδικά αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα. Είναι πρωτότυπο μεν, περίεργο δε. Αν και μια δοκιμή θα σας (μας) πείσει.

Διαβάστε ακόμη:

Χειμώνας δίχως αρωματικά κεριά δεν γίνεται! Δείτε τα ωραιότερα

Τα ωραιότερα μολύβια ματιών για look που θα συζητηθεί

Keywords
Τυχαία Θέματα