Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αφήσετε τα φρύδια σας να μακρύνουν

Τώρα που μένετε σπίτι έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε σχολαστικά με την επιδερμίδα, τα μαλλιά αλλά και τα φρύδια σας. Φυσικά θα αντιμετωπίσετε μερικά μικρά ή και μεγαλύτερα προβλήματα αλλά εμείς είμαστε εδώ για να σας δίνουμε λύσεις. Επίσης θα δείτε πως μόλις βγείτε επιτέλους θα είστε πιο λαμπερές από ποτέ.

Τα μαλλιά σας θα είναι υγιή αφού δεν τα ταλαιπωρείτε με τις συσκευές θερμότητας και τη χρήση προϊόντων styling. Όσον αφορά τώρα στα

φρύδια σας, καλό είναι να περιμένετε ώστε να μπορέσετε να κλείσετε ραντεβού με τη brow expert για να τα καθαρίσει ή να φτιάξει το σχήμα.

Σας έχουμε όμως ένα καλό νέο: Ο εγκλεισμός στο σπίτι είναι μια τέλεια ευκαιρία για εσάς που θέλετε να μακρύνετε τα φρύδια σας. Είναι μια δύσκολη διαδικασία αφού για μερικές εβδομάδες δεν μπορείτε να τα “πειράζετε”. Δεν μπορεί να επέμβει ούτε ο ειδικός κι αυτό σημαίνει πως είναι λιγάκι δύσκολο όταν κινείστε κανονικά. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή.

Οι ειδικοί λοιπόν αποκαλύπτουν όλα όσα πρέπει να κάνετε κι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε πιστά τις συμβουλές τους. 

Βήμα 1ο: Υπομονή και πάλι υπομονή. Ουσιαστικά, χρειάζονται 12-16 εβδομάδες για να δείτε πραγματική διαφορά. Όχι, δεν θα μείνουμε τόσο πολύ στο σπίτι  ελπίζουμε δηλαδή- αλλά ο πρώτος καιρός είναι και ο πιο σημαντικός.

Βήμα 2ο: Αν θέλετε να έχετε πιο γρήγορα αποτελέσματα απλώστε serum με πρωτεΐνες και κερατίνη στη σύνθεση τους καθώς και καστορέλαιο καθημερινά.

Βήμα 3ο: Τριμάρετε, δεν βγάζετε τα φρύδια. Προσοχή. Μην προσπαθήσετε να καθαρίσετε την περιοχή με το τσιμπιδάκι. Μπορείτε να κόψετε ελάχιστα τις τρίχες που προεξέχουν αλλά ως εκεί. Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του brow expert όταν πλέον τα φρύδια σας έχουν μακρύνει.

Βήμα 4ο: Κάλυψη και περιποίηση. Αν σας ενοχλούν οι τριχούλες που έχουν κάνει την εμφάνιση τους μπορείτε να απλώσετε μικρή ποσότητα κονσίλερ στο τόξο κάτω από τα φρύδια. Στη συνέχεια μπορείτε να διορθώσετε το σχήμα με ένα μολύβι ή σκιά φρυδιών καλύπτοντας τυχόν κενά που έχουν δημιουργηθεί.

Διαβάστε ακόμη:

Η Betina Goldstein δημιουργεί τα ωραιότερα french manicure και μπορείτε να τα αντιγράψετε μόνες στο σπίτι

Η celebrity make up artist Katie Jane Hughes αποκαλύπτει επιτέλους το μυστικό για το εμβληματικό της winged liner (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα