Βαρύ πένθος για τον Γιώργο Λάνθιμο -Πέθανε ο πατέρας του!

Έφυγε από τη ζωή, σήμερα το πρωί ο πατέρας του σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου, Αντώνης, βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένειά του.

Ο Αντώνης Λάνθιμος νοσηλευόταν στο 251 ΓΝΑ Αεροπορίας από τις 15 Ιανουαρίου και κατέληξε το πρωί της Παρασκευής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τα αίτια του θανάτου του οφείλονται σε αναπνευστική ανεπάρκεια.

Ήταν παλαίμαχος διεθνούς φήμης μπασκετμπολίστας, που για λίγο «κληρόνομησε» την αγάπη του για το μπάσκετ στον Γιώργο Λάνθιμο.

(πρόκειται για τον παίκτης με το Νο 8)

Μάλιστα ο μεγάλος σκηνοθέτης είχε παίξει στην ομάδα του Παγκρατίου στο παρελθόν.

Tην τραγική είδηση αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής.

«Τραγικό… Ο γιος ετοιμάζεται να σαρώσει τα Οσκαρ και ο Αντώνης Λάνθιμος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγη ώρα. Καλό ταξίδι Γοργόνα…».

Όπως ο Γιώργος, έτσι και ο Αντώνης Λάνθιμος δεν είχε σχέση με τη δημοσιότητα.

«Δεν θέλει να δίνει συνεντεύξεις, ούτε ο ίδιος ούτε εγώ να μιλάω για αυτόν στα Μέσα. Δεν είναι από τους ανθρώπους που ανοίγονται μην νομίζετε. Είναι αρκετά εσωστρεφής , ακόμα και με μένα που είμαι ο πατέρας του. Δύσκολο παιδί, με τα χίλια ζόρια του παίρνεις μια κουβέντα. Από μικρός έτσι ήταν. Έλεγε λίγα λόγια αλλά σταράτα», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο πατέρας του Γιώργου Λάνθιμου, προσθέτοντας πως όταν ο γιος του του είχε πει πως θέλει να πάει στο εξωτερικό εκείνος του απάντησε «Είσαι ο πρώτος στην Ελλάδα. Αν πας στο εξωτερικό μπορεί να είσαι ο τελευταίος».

Ευτυχώς, ο Γιώργος τον διέψευσε και το όνομα του Γιώργου Λάνθιμου φιγουράρει πλέον μεταξύ των διασημότερων σκηνοθετών. Χαρακτηριστικό της λαμπρής πορείας του είναι οι δέκα υποψηφιότητες της τελευταίας του ταινίας “Τhe Favourite” για τα βραβεία Όσκαρ.

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό 25/01 – Οι αστρολογικές προβλέψεις της Λίτσας Πατέρα – VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα