Βασιλόπουλος – Αναγνωστόπουλος: Ο τσακωμός, το κεφαλοκλείδωμα και οι βρισιές!

Μια μεγάλη ανατροπή έφερε τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης της τηλεόρασης του Αντ1. Οι εισβολείς μπήκαν στο Nomads Μαδαγασκάρη και αντιμετώπισαν τους επίλεκτους.

Οι εισβολείς έφτασαν στο νησί με ένα πειρατικό ιστιοπλοϊκό, το οποίο είχε ένα αφρικανικό σύμβολο του πολεμιστή να κυματίζει και προσπάθησαν να πιάσουν στον ύπνο τους επίλεκτους. Ωστόσο, κατάλαβαν από πολύ νωρίς ότι πρόκειται για τους νέους του αντιπάλους.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η

δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NomadsAnt1 (@nomadsant1) στις 8 Νοέ, 2018 στις 3:41 πμ PST

Οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στον αγώνα της επικράτιας και οι νικητές κέρδισαν την παραμονή τους στο Νησί, ενώ οι ηττημένοι θα ήρθαν αντιμέτωποι με τις δύσκολες συνθήκες διαβιωσης στη Σαβάνα.

Ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος, η Mαριάννα Καλλέργη, η Ντάρια Τουρόβνικ, η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, ο Ορέστης Τσάνγκ και o Στέλιος Χανταμπάκης, τελικά ήρθαν αντιμέτωποι με τα δύσκολα, από την πρώτη κιόλας μέρα, αφού έχασαν το αγώνισμα και αναγκάστηκαν να μείνουν στη Σαβάνα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη NomadsAnt1 (@nomadsant1) στις 8 Νοέ, 2018 στις 9:46 πμ PST

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, υπήρξε πολύ μεγάλη ένταση αφού, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και ο Χρήστος Βασιλόπουλος παρ’ ολίγον να πιαστούν στα χέρια.

Ο Κώστας, κατηγόρησε τον Χρήστο για άγρια επίθεση, υποστηρίζοντας ότι του έκανε κεφαλοκλείδωμα. Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Σπαλιάρας προσπάθησε να τους ηρεμήσει.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Nomads: Τι συνέβη τελικά με την Δήμητρα Αλεξανδράκη; Αποχώρησε ή όχι;

Keywords
Τυχαία Θέματα