Βρήκαμε τα 10 παπούτσια που έχουν γίνει viral στο instagram και τα φοράνε όλες οι fashionistas

Μπορεί κάποτε η μόδα να καθοριζόταν εξολοκλήρου από τα fashion shows γνωστών οίκων μόδας και τα περιοδικά αλλά πλέον οι ισορροπίες έχουν αλλάξει, ειδικά από τη στιγμή που το instagram μπήκε στη ζωή μας.

Instagrammers, influencers, fashion bloggers, editors και brands που βλέπουμε

στο instagram καθορίζουν τη μόδα και μας δείχνουν ποιες είναι οι πιο hot τάσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε κι εμείς.

Στην αναζήτησή μας στο instagram ανακαλύψαμε το brand IRIS LUXURY SHOES που έχει υπέροχα παπούτσια που είναι σχεδιασμένα για να τονίζουν τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας.

Ας δούμε τις top τάσεις που έχουμε ξεχωρίσει ήδη!

#The nude heels
Οι nude γόβες είναι το πιο basic παπούτσι που πρέπει να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Θα το φορέσεις σε άπειρες περιστάσεις και στο brand IRIS LUXURY SHOES βρήκαμε το ιδανικό γοβάκι, στο πιο ωραίο σχέδιο και με το κατάλληλο ύψος τακουνιού για σέξι και εντυπωσιακές εμφανίσεις.

#Μυτερά Strappy Sandals
Τα μυτερά σανδάλια αποτελούν μια από τις πιο hot τάσεις της μόδας. Εγώ διάλεξα τα συγκεκριμένα σχέδια που θα δεις στην παρακάτω gallery γιατί εκτός από τη μύτη στο τελείωμα του παπουτσιού έχουν πολλά λουράκια, μια λεπτομέρεια που αγαπάμε ιδιαίτερα στα καλοκαιρινά μας παπούτσια.

#The Mules
Τα mules είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο παπούτσι και στο brand IRIS LUXURY SHOES βρήκαμε ένα φανταστικό σχέδιο που θα το βρεις σε μπεζ αλλά και μαύρο χρώμα. Τέλειο για να το συνδυάσεις με τζιν παντελόνι για πιο casual look ή με φορέματα και φούστες για ένα πιο καλό ντύσιμο.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Iris Luxury Shoes (@irisluxuryshoes) στις 29 Μάρ, 2019 στις 11:03 πμ PDT

#Clear heels
Mπορεί η Kim Kardashian να ήταν αυτή που έκανε παγκοσμίως διάσημα τα clear shoes αλλά πλέον τα βλέπουμε παντού και αγαπάμε ιδιαίτερα τα σχέδια που θα δεις παρακάτω.

#Sparkling Sandals
Λίγη δόση λάμψης χρειάζεται ακόμα και στα πιο ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά παπούτσια. Έχω λατρέψει τα πέδιλα της IRIS LUXURY SHOES με τα 2 λουράκια, το χοντρό τακούνι και τη χρυσόσκονη που δίνει μια ωραία πινελιά στο look μας.

#Ugly sneakers
Όσο κι αν επιμένουν κάποιοι πως τα ugly sneakers φεύγουν από τη μόδα…τη χάρη δεν θα τους την κάνουμε καθώς τα συγκεκριμένα sneakers παραμένουν πολύ δημοφιλή και τους έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία.

#The everyday Sandal
Ωραία τα mules, τα ψηλοτάκουνα σανδάλια και οι πλατφόρμες αλλά για την καθημερινότητά σου θέλεις ένα παπούτσι που να έχει πιο χαμηλό τακούνι, να είναι στιλάτο και να ταιριάζει με κάθε σου σύνολο! Σαν κι αυτό που θα δεις στις εικόνες παρακάτω…

#Red shoes
Το κόκκινο χρώμα ήταν και παραμένει η απόχρωση της χρονιάς και σου το προτείνουμε ανεπιφύλακτα για τα ανοιξιάτικα ψηλοτάκουνα παπούτσια σου. Θα τα φορέσεις με nude φορέματα, μαύρα σύνολα αλλά και λευκά και δεν πρόκειται να τα βαρεθείς ποτέ.

#The Sexy Sandal
Άλλο ένα παπούτσι που είδαμε και ερωτευτήκαμε στη σελίδα της IRIS LUXURY SHOES στο instagram! Δεν είναι super sexy;

#Με τετράγωνη μύτη
Το μισό Hollywood και σχεδόν όλο το instagram έχουν αρχίσει να φοράνε τα πέδιλα με τετράγωνη μύτη! Στο brand IRIS LUXURY SHOES θα βρεις σχέδια που θα σε ξετραλάνουν, σε basic αποχρώσεις που ταιριάζουν με κάθε σύνολο.

Βρες όλα τα παραπάνω παπούτσια και ακόμα περισσότερα στη σελίδα του IRIS LUXURY SHOES στο instagram.

Διαβάστε ακόμα: H Φαίη μας φόρεσε κατακόκκινη ολόσωμη φόρμα και «έριξε» το instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα