Ζευγάρι της ελληνικής showbiz θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Μια χαρμόσυνη είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου και αφορά σε γνωστή δημοσιογράφο. Όπως έγινε γνωστό, η Μαρία Φραγκάκη θα παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νίκο Μάρκογλου. 

Σύμφωνα με την αναγγελία του γάμου, που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Τα Νέα”, το ερωτευμένο ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας, στην Πάρο. “Ο Νικόλαος Μάρκογλου του Αναστασίου και της Αικατερίνης, το γένος Κωστόπουλου, που γεννήθηκε στην Αθήνα και κατοικεί στο Μαρούσι Αττικής και η Μαρία Φραγκάκη του Νικόλαου και της

Αικατερίνης, το γένος Κούλη, που γεννήθηκε και κατοικεί στο Μαρούσι Αττικής, πρόκειται να παντρευτούν στην Πάρο.”, αναφέρεται.

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός και η δημοσιογράφος είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και έχουν έναν γιο, τον Νικόλα, ο οποίος είναι οκτώμισι χρονών.

Να σας θυμίσουμε πως σε συνέντευξη της στην Real, η Μαρία Φραγκάκη είχε αναφέρει για τον Νίκο Μάρκογλου: 

Είστε από τα ζευγάρια που ζηλεύει α ένας τον άλλον;

Η ζήλια, σε λογικό πλαίσιο, είναι ένδειξη όη υπάρχει ακόμη ενδιαφέρον και έγνοια για τον σύντροφό σου, οπότε θεωρώ ότι ενίοτε κάνει και καλό, αρκεί να μην ξεφεύγει. Είμαστε από τα ζευγάρια που υπολογίζουμε ο ένας τον άλλον και ζηλεύουμε τόσο ώστε να μη δημιουργούνται προβλήματα.

Γυναίκα, μαμά, σύζυγος, επαγγελματίας. Πώς τα συνδυάζετε όλα;

Δεν είναι πολύ εύκολο να συνδυάζονται όλοι αυτοί οι ρόλοι και απαιτούνται θυσίες. Προσωπικά, θυσιάζω ώρες από τον ύπνο μου για να τα προλάβω. Κουράζομαι αρκετά, κοιμάμαι ελάχιστα, αλλά δεν παραπονιέμαι, γιατί απολαμβάνω ουτό που κάνω και ο ένας ρόλος μου συμπληρώνει τον άλλον. Ο γιος μου γνωρίζει από μωρό ότι η μαμά του εργάζεται και μάλιστα πολύ. Η αλήθεια είναι, όμως, ότι οι ώρες που λείπω από το σπίτι δεν είναι τόσο αισθητές, γιατί ξεκινάω για το ραδιόφωνο στις 5:30 το πρωί που κοιμάται και το απόγευμα, που εκείνος επιστρέφει από το σχολείο, είμαι ήδη εκεί και τον περιμένω. Τα απογεύματα μας τα περνάμε μαζί, όπως επίσης και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου.

Διαβάστε ακόμη:

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Βραδινή βόλτα στη Μύκονο με τον Acun Ilicali! 

Ελένη Βαΐτσου: Η αντίδραση της όταν follower της είπε ότι μοιάζει με 50άρα!

Βασιλική Μιλλούση: Η φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα λίγες ημέρες μετά το γάμο της

Keywords
Τυχαία Θέματα