Eurovision 2019: Ο σκηνοθέτης του φετινού διαγωνισμού βρίσκεται στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό!

19:12 20/5/2019 - Πηγή: People

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 64ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision που ανέδειξε νικήτρια χώρα την Ολλανδία με τον Duncan Laurence και το τραγούδι «Arcade». Πάρα το άρτιο τελικό αποτέλεσμα που είδαμε στις οθόνες μας, υπήρξαν πολλά τεχνικά θέματα καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος που ήταν καλεσμένος σήμερα (20/5) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπισαν

αρκετές χώρες τόσο με τη σκηνική τους παρουσία, όσο και με τα φωνητικά τους.

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια πολύ στενάχωρη είδηση που αφορά έναν από τους σκηνοθέτες του φετινού διαγωνισμού, τον 61χρόνο Christer Bjorkman, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μια μέρα πριν από τον τελικό με θρόμβο στο λαιμό μετά από δύο μήνες εντατικής εργασίας.

Ο ίδιος δημοσίευσε μάλιστα μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram όπου φαίνεται να παρακολουθεί τη Eurovision μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Not at all according to plan! But I am well taken care of – and luckily – in time! CONGRATS to the Netherlands and thank’s to John Lundvik for a thrilling drama.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christer Björkman (@christer.s.bjorkman) στις 19 Μάι, 2019 στις 12:52 πμ PDT

Ο Γιάννης Πουλόπουλος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Καλά εκεί έγινε το έξης καταπληκτικό σκηνικό με τον σκηνοθέτη. Ο Σουηδός σκηνοθέτης έπαθε εγκεφαλικό. Υπήρχε μια πολύ μεγάλη πίεση από τους συνεργάτες από το κρατικό κανάλι του Ισραήλ, καθώς ήθελαν να κάνουν εκείνοι περισσότερα πράγματα, ενώ συνήθως στη Eurovision τις διοργανώσεις τις κάνουν οι Σουηδοί, Ωστόσο είχαν μια τρομερή κόντρα όλη αυτήν την εβδομάδα. Ο άνθρωπός λοιπόν από τη πίεση δεν άντεξε, και αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει κλατάρει, είναι στο νοσοκομείο και ελπίζουμε όλοι να είναι καλά.»

Keywords
Τυχαία Θέματα