Eurovision 2020: Οι One πάνε για την έκπληξη – Προτάθηκαν στην ΕΡΤ για να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα

12:22 19/12/2019 - Πηγή: People

Όπως είχε γίνει γνωστό πριν μερικές ημέρες, η Ελλάδα θα πάει και στη Eurovision του 2020 με καλλιτέχνη που θα του ανατεθεί η εκπροσώπηση και δεν θα αλλάξει κάτι σε σχέση με τις επιλογές των τελευταίων ετών. Δεν θα υπάρξει δηλαδή κάποιος ελληνικός διαγωνισμός για καλλιτέχνη και λογικά ούτε για το τραγούδι. Μέχρι στιγμής είχαν ακουστεί κάποια ονόματα γυναικών από το χώρο του τραγουδιού. Σήμερα, ο Γιάννης Πουλόπουλος που έχει φάει με το κουτάλι

τη Eurovision, έκανε την έκπληξη.

Κι αυτό γιατί μιλώντας στη Φωλιά των ΚουΚου αποκάλυψε πως εμφανίστηκε ένα συγκρότημα με παρελθόν στη διοργάνωση που σίγουρα θα ενθουσιάσει το ελληνικό κοινό. Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου ένωσε φέτος τους ONE για τις εμφανίσεις τους σε γνωστό κλαμπ, αλλά θέλει να τους ενώσει και για μια εκπροσώπηση της Ελλάδας στη Eurovision στο Ρότερνταμ.

Ως συγκρότημα έχουν πάει με την Κύπρο στη Eurovision το 2002, ενώ ο Χριστοφόρου είχε εκπροσωπήσει τη χώρα του και ως σόλο καλλιτέχνης. Τώρα, θέλει να το κάνει και για την Ελλάδα, μιας και αγαπάει πολύ τον διαγωνισμό.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά για μια δρομολογημένη πρόταση των One προς την ΕΡΤ.

«Έχουν ετοιμάσει τραγούδι, απόλυτο hit για την Eurovision και έχει πάει ήδη στα γραφεία της ΕΡΤ. Είναι μία από τις προτάσεις που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο παιχνίδι. Μια πολύ δυνατή συμμετοχή που στους Eurofans θα αρέσει πάρα πολύ, γιατί αγαπούν τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και έχει πάει τρεις φορές»

Keywords
Τυχαία Θέματα