GNTM 2: Το πρόβλημα υγείας που δεν επέτρεψε σε ένα από τα ωραιότερα κορίτσια να μπουν στο σπίτι

23:40 30/9/2019 - Πηγή: People

Συγκινητικό ήταν το σημερινό επεισόδιο του Greece’ s Next Top Model 2 καθώς μία από τις ομορφότερες διαγωνιζόμενες με προοπτικές ακόμα και να κερδίσει τον διαγωνισμό, η Ελένη.

Η όμορφη υποψήφια πάσχει από μικροδρεπανοκυτταρική αναιμία και χρειάζεται ανά 15 ημέρες μεταγγίσεις αίματος. Οι κριτές μίλησαν στην Ελένη με τα καλύτερα λόγια και την αποθέωσαν με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Βίκυ Καγιά η οποία της είπε πως πιστεύει πως θα μπορούσε να είναι το επόμενο GNTM.

GNTM 2:

Η υποψήφια που προκάλεσε τα τσουχτερά σχόλια των κριτών

Στη συνέχεια προς μεγάλη απογοήτευση όλων της ανακοίνωσαν πως δεν μπορεί να συνεχίσει στο παιχνίδι λόγω του προβλήματος υγείας της.

«Δε χρειάζεται να φοβάσαι τίποτα! Δε χρειάζεται να προσπαθήσεις! Είσαι απλά μοντέλο! Έχεις υπέροχο πρόσωπο και σώμα! Όταν σε αντικρίζει κάποιος, τον καθηλώνεις! Θα μπορούσες να είσαι η νικήτρια του Next top model! Μας έκανες μεγάλη τιμή και προσπαθούμε να λύσουμε αυτό το περίπλοκο πρόβλημα υγείας, το οποίο έχεις» της είπε η Βίκυ Καγιά. Για το δικό σου καλό δε θα μπορέσουμε να σε βάλουμε στη διαδικασία της πίεσης, της ορθοστασίας, ταλαιπωρίας, γιατί πραγματικά αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία σου».

Η Ελένη προσπάθησε να μεταπείσει τους κριτές όμως μάταια καθώς δεν μπορούν να διακινδυνεύσουν το οποιοδήποτε αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία της. Στη συνέχεια τη διαβεβαίωσαν πως εκείνοι οι ίδιοι πρόκειται να φροντίσουν να καταφέρει να κάνει καριέρα στη μόδα, βάζοντας την σε πρακτορείο αλλά και φωτογραφίζοντας την με τα ρούχα του Άγγελου Μπράτη όπως της είπε ο σχεδιαστής,  καθώς το αξίζει.

Keywords
Τυχαία Θέματα