Justin Bieber: Προκάλεσε χωρίς λόγο σε ξύλο τον Tom Cruise

17:55 10/6/2019 - Πηγή: People

Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να είχε ο Justin Bieber στο μυαλό του. Κι όμως αποφάσισε μέσω Twitter φρόντισε να τον προκαλέσει ανοιχτά σε έναν αγώνα UFC τον Tom Cruise.

Για να γίνουμε συγκεκριμένοι, χθες βράδυ ο 25χρονος Καναδός προκάλεσε τον 56χρονο ηθοποιό σε έναν αγώνα

σε κλουβί!

«Tom εάν δεν δεχτείς αυτή τη μάχη, φοβάσαι και δεν θα ντροπιαστείς. Ποιος είναι πρόθυμος να βρεθεί στον αγώνα;», έγραψε χαρακτηριστικά.

I wanna challenge Tom Cruise to fight in the octagon. Tom if you dont take this fight your scared and you will never live it down. Who is willing to put on the fight? @danawhite ?

Justin Bieber (@justinbieber) June 10, 2019

Θέση για τη συγκεκριμένη πρόκληση πήρε και ο πρωταθλητής Conor McGregor ο οποίος δήλωσε πως θα ήταν χαρούμενος να προωθήσει τον εν λόγω αγώνα.

«Εάν ο Tom Cruise είναι αρκετά άντρας να δεχτεί τη συγκεκριμένη πρόκληση, η McGregor Sports and Entertainment θα φιλοξενήσει το event», σημείωσε στον προσωπικό του λογαριασμό.

Κανείς δεν κατάλαβε ποτέ το λόγο της απόφασης του Bieber να προκαλέσει τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Μάλιστα δεν έλειψε το τρολάρισμα στον 25χρονο από πολλούς χρήστες του διαδικτύου και… όχι άδικα!

Παρότι ο Tom Cruise δεν έχει απαντήσει ακόμη, σίγουρα θα μπορούσε να ανταποκριθεί κατάλληλα στη συγκεκριμένη πρόκληση καθότι ως γνωστόν, τις περισσότερες επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του, τις γυρίζει μόνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Justin Bieber, Προκάλεσε, Tom Cruise,Justin Bieber, prokalese, Tom Cruise