To Stranger Things 3 έκανε πρεμιέρα σήμερα: Οι πρώτες εντυπώσεις και οι αντιδράσεις στο Twitter

18:15 4/7/2019 - Πηγή: People

Πρεμιέρα στο Netflix έκανε η 3η σεζόν της retro sci-fi σειράς Stranger Things και οι πρώτες αντιδράσεις, τόσο των κριτικών όσο και του κοινού είναι ενθουσιώδεις.

Μετά τη πρώτη σεζόν που έγινε ανέλπιστα μεγάλη επιτυχία και μια δεύτερη λίγο πιο «χλιαρή» σεζόν, η 3η σεζόν που είναι πλέον διαθέσιμη στην πλατφόρμα, έχει ήδη λάβει αποθεωτικές κριτικής.

Η The Guardian μιλάει για μια σεζόν «εξίσου τρομακτική με

την πρώτη, αλλά περισσότερο διασκεδαστική» και της δίνει 4 στα 5 αστέρια, ενώ το BBC της δίνει 5 αστέρια και σχολιάζει ότι «το καλύτερο blockbuster του καλοκαιριού μπορείτε να το δείτε από τον καναπέ σας». Στο cnet διαβάζουμε ότι η 3η σεζόν «δείχνει να είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής» με αρκετές δόσεις χιούμορ, ενώ στο Vox η κριτική είναι λιγότερο ενθουσιώδεις τονίζοντας ωστόσο ότι έχει αρκετές καλές ιδέες (δίνει 3 στα 5).

Βεβαίως, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τα reviews και οι κριτικές, το τηλεοπτικό κοινό φρόντισε να εκφράσει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή της αγαπημένης του σειράς και κυρίως, των αγαπημένων του ηρώων. Μάλιστα, το hashtag #StrangerThings3 έγινε νούμερο 2 trend στη Μεγάλη Βρετανία, ενώ μια σειρά από gifs έκαναν τη εμφάνισή τους κάνοντας σαφές ότι το τηλεοπτικό κοινό επιδοκιμάζει τη νέα σεζόν… κι ας αισθάνεται, όπως έγραψε κάποιος, ότι οι αγαπημένοι του πιτσιρικάδες έχουν μεγαλώσει!

Κάποια από τα tweets:

no one:

literally no one:

me all day: #StrangerThings3 pic.twitter.com/2VplkOtaPZ

Keywords
Τυχαία Θέματα