Άγγελος Αντωνόπουλος: «Μελαγχολώ που δεν κατάφερα να κάνω ένα παιδί»

17:20 4/2/2020 - Πηγή: People

Κουβαλάει μια ιστορία πολλών δεκαετιών. Ήρθε σε επαφή με πολλά σημαντικά πρόσωπα της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας. Έζησε εποχές πολύ ταραγμένες, αλλά και εποχές πολύ δοξασμένες. Ο Άγγελος Αντωνόπουλος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ενώπιος Ενωπίω του Νίκου Χατζηνικολάου και κάλυψε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του.

Ανάμεσα στα τηλεοπτικά, θεατρικά και κινηματογραφικά του επιτεύγματα, αναφέρθηκαν και οι ερωτικές του κατακτήσεις. Αν και είχε πολλές στη ζωή του και αποτέλεσε έναν από τους

πιο ποθητούς ηθοποιούς, ο Άγγελος Αντωνόπουλος παντρεύτηκε μόλις μία φορά, ενώ δεν μπόρεσε να κάνει παιδιά. Όπως εξηγεί, ενώ τότε δεν τον ενοχλούσε, σήμερα νιώθει πικραμένος που δεν κατάφερε να κάνει ένα παιδί.

«Ο έρωτας για μένα υπήρξε εναυσματικό στοιχείο της ζωής μου, στην πρόοδό μου. Εναυσματικό στοιχείο για τις επιτυχίες μου, και ακόμα το πιστεύω. Δεν ήμουν κατακτητής αλλά ήμουν κατακτημένος και αυτό μου άρεσε πάρα πολύ. Παντρεύτηκα μια φορά και χώρισα. Τότε που δεν ερχόντουσαν τα παιδιά, ως νέος και ως ερωτικός, περπάταγα με τη σκούφια μου στραβά και σφυρίζοντας. Σήμερα όμως μελαγχολώ».

Keywords
Τυχαία Θέματα