Διαγωνισμός: Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere του Birds of Prey με την Μάργκο Ρόμπι

12:52 30/1/2020 - Πηγή: People

Το Peoplegreece.com σε συνεργασία με την Tanweer δίνει την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να βρεθούν με την παρέα τους στην πρεμιέρα της ταινίας Αρπακτικά Πτηνά (Και η Φαντασμαγορική Χειραφέτηση της Χάρλεϊ Κουίν), με πρωταγωνίστρια την Μάργκο Ρόμπι, που ακολουθεί την ιστορία της μετά το Suicide Squad.

Η avant premiere θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30) στα Village Cinemas @ The Mall

στην αίθουσα SPHERA.

Για να συμμετέχετε στην κλήρωση που θα βγουν οι 10 νικητές για τις διπλές προσκλήσεις, κάντε follow το Peoplegreece.com στο Instagram και κάντε tag κάτω από την ανάρτηση το άτομο που θέλετε να πάρετε μαζί σας.

Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Κυριακή 2/2 και οι νικητές θα ανακοινωθούν την Δευτέρα 3/2.

Λίγα λόγια για την ταινία: Η έξαλλη ζωή της Χάρλεϊ Κουίν (Μάργκοτ Ρόμπι) εκτροχιάζεται ακόμα περισσότερο μετά τον ιδιαίτερα εκρηκτικό χωρισμό της από τον Τζόκερ. Για πρώτη φορά, είναι απροστάτευτη, με τον κάθε αλήτη της Γκόθαμ να την καταδιώκει. Εντωμεταξύ, ο αρχιμαφιόζος Ρόμαν Σαϊόνις (Γιούαν ΜακΓκρέγκορ) έχει βάλει λυτούς και δεμένους για να βρει τη νεαρή πορτοφολού Κας (Έλα Τζέι Μπάσκο), που έκλεψε το πολύτιμο διαμάντι του. Το μονοπάτι της Χάρλεϊ διασταυρώνεται με την Κυνηγό (Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ), την Μπλακ Κανάρι (Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ) και τη Ρενέ Μοντόγια (Ρόζι Περέζ) και το αλλόκοτο επιτελείο δεν έχει επιλογή από το να συνεργαστεί για να εξολοθρεύσει τον Ρόμαν μέσα σε μία θεότρελη, φονική μέρα.

Σκηνοθεσία: Κάθι Γιάν

Σενάριο: Κριστίνα Χόντσον

Πρωταγωνιστούν: Μάργκοτ Ρόμπι, Τζούρνι Σμόλετ-Μπελ, Μέρι Ελίζαμπεθ Γουίνστεντ, Ρόζι Περέζ, Ελα Τζέι Μπάσκο, Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, Κρις Μεσίνα

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Μάθιου Λιμπατίκ

Σχεδιασμός Παραγωγής: Κ.Κ. Μπάρετ

Κοστούμια: Έριν Μπενάς

Μοντάζ: Τζέι Κάσιντι, Έβαν Σιφ

Μουσική: Ντάνιελ Πέμπερτον

Διάρκεια: 1 ώρα και 49 λεπτά


* Η ταινία κυκλοφορεί στις 6/2 στις αίθουσες σε διανομή Tanweer.

Keywords
Τυχαία Θέματα