Ελένη Μενεγάκη: Συνεργάτιδά της ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή

11:35 29/6/2019 - Πηγή: People

Το μεσημέρι της Παρασκευής 28 Ιουνίου, η Ελένη Μενεγάκη αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές της και ανανέωσε το ραντεβού της για την επόμενη χρονιά.

Με το τέλος της σεζόν η παρουσιάστρια, ευχαρίστησε θερμά όλους τους συνεργάτες της δηλώνοντας ευλογημένη που τους έχει όλα αυτά τα χρόνια στο πλευρό της.

Λίγο μετά το τέλος της εκπομπής της, ένα από τα μέλη που συνηθίζαμε να βλέπουμε στην

παρέα της τα δυο τελευταία χρόνια, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την εκπομπή.

Ο λόγος για τη Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία με μια ανάρτησή της στο instagram, έκανε τον απολογισμό της και ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας της με την Ελένη Μενεγάκη.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζι τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μουΚαλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν»

Ανάμεσα στα πολλά σχόλια που γράφτηκαν κάτω από τη φωτογραφία ήταν και αυτό της αρχισυντάκτριας της εκπομπής η οποία έγραψε : «Καλή και γλυκιά συνέχεια» με τη Νάνσυ Παραδεισανού να απαντά : «Ευχαριστώ. Καλό είναι να προχωράμε μπροστά με νέες επιλογές και αλλαγές».

Δείτε την ανάρτησή της

View this post on Instagram

Ήταν δυο υπέροχα χρόνια αυτά που πέρασα κάθε μεσημέρι στην #eleni ! Γνώρισα και συνεργάστηκα με υπέροχους ανθρώπους που η καθημερινότητα μου μαζι τους ήταν συναρπαστική. Κυρίως όμως, γνώρισα καλύτερα την Ελένη, πρώτα σαν άνθρωπο κι ύστερα σαν επαγγελματία. Που με πίστεψε, με στήριξε και με εξέλιξε όσο δεν περίμενα ποτέ. Θα είστε όλοι για πάντα στην καρδιά μουΚαλό καλοκαίρι και εις το επανιδείν!

A post shared by Nancy Paradeisanou Beckham® (@nancyparadeisanou) on Jun 28, 2019 at 8:31am PDT

Keywords
Τυχαία Θέματα