Για πάντα: Το τρέιλερ της ταινίας που πρωταγωνιστούν Τσιμιτσέλης – Γερονικολού

15:43 17/9/2019 - Πηγή: People

Ερωτευμένοι στη ζωή, ερωτευμένοι στη μεγάλη οθόνη. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού, που πρωταγωνιστούν στην ταινία «Για πάντα». Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται κινηματογραφικά – με τη συμμετοχή του στο Μπάτσελορ 3 να συνοδεύεται και την αποκάλυψη της σχέση τους.

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αντίδραση του όταν του ανέφερε η Τσιμτσιλή την πρεμιέρα του σίριαλ με τη Λασκαράκη

Και τώρα έρχεται το νέο τους κινηματογραφικό βήμα, στο οποίο οι δυο ηθοποιοί ερμηνεύουν

ένα ζευγάρι, με διαφορετικές καταβολές, που θα ζήσει ένα μεγάλο έρωτα! Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, μάλιστα, δεν κρατά μόνο τον πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά συμμετέχει και ως παραγωγός. Ήταν εκείνος, εξάλλου, που ανακοίνωσε πρώτος το όνομα της ταινίας και την αφίσα, ενώ πριν λίγο ανέβασε στο Instagram το τρέιλερ του «Για Πάντα» και αποκάλυψε πότε θα βγει στις αίθουσες: 1/1/20.

View this post on Instagram

Καινούργιο ταξίδι ξεκίνησε τον Ιούνιο και προορισμό έχει τις αίθουσες των κινηματογράφων 1/1/20 !!!!!!μεγάλη η χαρά μου και θέλω να την μοιραστώ ……Για Πάντα….. @giapantamovie. @cinemonde_productions @village_gr @katerina_geronikolou @yiannispapadakos @thodoris_niarxos @eugeniasamara @harismavroudis_official

A post shared by Giannis Tsimitselis (@gtsimitselis) on Sep 17, 2019 at 4:01am PDT

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού θα βρίσκονται μαζί και στο θέατρο αυτή τη χρονιά, καθώς συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση «Κι από Σμύρνη …Θεσσαλονίκη» της Μιμής Ντενίση.

Κατερίνα Γερονικολού: Αποκάλυψε τις πραγματικές της σχέσεις με την κόρη του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Keywords
Τυχαία Θέματα