Η Τζένιφερ Άνιστον μιλά για τα παιδιά με καρκίνο στο νέο τεύχος του Variety

20:35 8/10/2019 - Πηγή: People

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι μια από τις γυναίκες με δύναμη στο Χόλιγουντ κι αυτό, μετά από τόσα χρόνια, δε χρειάζεται απόδειξη. Και χρησιμοποιεί αυτή τη δύναμη της για καλό. Όχι μόνο ως προς τον εαυτό της. Κυρίως ως προς ανθρώπους με καθόλου δύναμη.

Εδώ και χρόνια συνεισφέρει οικονομικά και σε επίπεδο ενημέρωσης στο St Jude Children’s Hospital, έναν μεγάλο οργανισμό στις ΗΠΑ με παραρτήματα σε διάφορες χώρες, που ασχολείται με παιδιά με ανίατες ασθένειες, κυρίως λευχαιμία και καρκίνους.

Στο επερχόμενο τεύχος

του Variety που έχει συνεντεύξεις από γυναίκες της βιομηχανίας με ισχυρή φωνή και χαρακτήρα, η Άνιστον αποκαλύπτει πως ξεκίνησε η ενασχόλησή της με το ερευνητική κέντρο του St. Jude.

Ήταν στην ουσία η Μάρλο Τόμας, η ηθοποιός που κάνει στα Φιλαράκια τη μητέρα της, αυτή που την μύησε στα του οργανισμού. Και σήμερα η Τζένιφερ Άνιστον υψώνει περισσότερο τη φωνή της γι΄αυτά τα παιδιά. «Βλέπεις αυτά τα μικρά θαύματα, αυτούς τους ήρωες να αντιμετωπίζουν κάτι που κανένα παιδί δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζει. Ξεκίνησα κάνοντας οτιδήποτε μπορούσα να κάνω. Γνώρισα τα παιδιά κι είναι πραγματικά μικροί ήρωες.

Θυμάμαι ένα κοριτσάκι που αναφερόταν στους όγκους της ως «τα μικρά μου κτήματα», γιατί δεν ήθελαν να λένε μπροστά της τη λέξη «καρκίνος». Όλο αυτό σε αναγκάζει να βάλεις τα πράγματα κάτω από νέο πρίσμα. Τα περισσότερα παιδιά είναι από περιοχές που δεν παρουσιάζονται ευκαιρίες για ένα εισόδημα αντίστοιχο με τις οικογένειες που έχουν την τύχη να το διαθέσουν για τα παιδιά τους. Κάθε χρόνο μου στέλνουν από την κλινική μια ευχετήρια κάρτα στα γενέθλια μου κι έχει πάνω τα πρόσωπα όλων των παιδιών. Και κάθε ένα την υπογράφη. Τους συμπεριφέρονται σαν αγγέλους. Γιατί τέτοιοι είναι».

Εκτός από την Άνιστον, στο τεύχος του Variety φωτογραφίζονται η Μπρι Λάρσον, η Μαράια Κάρεϊ, η Ακουαφίνα, η Τσάκα Καν και η Ντάνα Γουόλντεν.

Keywords
Τυχαία Θέματα