Κάια Γκέρμπερ: Αναστατωμένοι οι γονείς της με τη νέα της σχέση – Η έντονη συζήτηση στο διαμέρισμά της

12:33 28/12/2019 - Πηγή: People

Η Κάια Γκέρμπερ, σύμφωνα με τις φήμες, βγαίνει από τον Οκτώβριο με τον κωμικό ηθοποιό Πιτ Ντάβιντσον. Όμως, η φρέσκια αυτή σχέση του διάσημου σούπερμοντελ φαίνεται πώς έχει αναστατώσει τους γονείς της, Σίντι Κρόφορντ και Ραντ Γκέρμπερ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail.

Κάια Γκέρμπερ και Πιτ Ντέιβιντσον ανταλλάσσουν φιλιά και ο φακός τους απαθανατίζει

Η εφημερίδα φιλοξενεί φωτογραφίες στις οποίες οι γονείς του 18χρονου μοντέλου διακρίνονται να έχουν μια έντονη συζήτηση

έξω από το διαμέρισμα της κόρη τους στη Νέα Υόρκη και δείχνουν εμφανώς προβληματισμένοι.

Πηγή, που ισχυρίζεται ότι άκουσε τον διάλογο, αναφέρει στη Daily Mail, ότι η κουβέντα τους είχε να κάνει με τον σύντροφό της κόρη τους,  τον οποίο συνάντησαν νωρίτερα στο διαμέρισμα. Ο Ραντ Γκέρμπερ φέρεται να είπε στη σύζυγό του ότι ο Πιτ «είχε πρησμένα, κόκκινα μάτια» και «έδειχνε φρικαρισμένος».

Τα λόγια αυτά του πατέρα της Κάια δεν είναι χωρίς νόημα, δεδομένου του βεβαρημένου ιστορικού του κωμικού o οποίος έχει μιλήσει ανοιχτά για τα πρόβλημα διαταραχή προσωπικότητας και την κατάθλιψη που αντιμετωπίζει, αλλά και την εξάρτησή του από τη μαριχουάνα – που υποστηρίζει ότι χρησιμοποιούσε για θεραπευτικούς σκοπούς.

Η πηγή ανέφερε, επίσης, στην εφημερίδα ότι άκουσε τον Γκέρμπερ να λέει στην Κρόφορντ ότι είχε μια συζήτηση με τον Πιτ στο διαμέρισμα της κόρη του, και «δεν πήγε καλά». Και να προσθέτει ότι «προφανώς χρειάζεται βοήθεια, να μπει για αποτοξίνωση άμεσα». Η Σίντι Κρόφορντ παρακολουθούσε με ανησυχία τον σύζυγό της και φέρεται να τον ρώτησε αν είναι ακόμα στο διαμέρισμα με την κόρη τους.

Προφανώς, οι δυο γονείς είναι προβληματισμένοι με τη νέα αυτή σχέση της Κάια και δεν σκοπεύουν να το αφήσουν έτσι.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάια Γκέρμπερ, Αναστατωμένοι,kaia gkerber, anastatomenoi