Καταγγελία του Υπουργείου Πολιτισμού για την υπόθεση «Joker»: Ανταγωνιστική εταιρεία διανομής έκανε την καταγγελία

14:14 21/10/2019 - Πηγή: People

Από τη μία το Υπουγείο Πολιτισμού & Αθλητισμού να κατηγορεί τις δύο υπαλλήλους που διενέργησαν αυτοβούλως. Από την άλλη η αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει λόγο για πρακτικές παλαιών εποχών από την κυβέρνηση. Και στη μέση δύο γυναίκες που φέρονται να έστησαν όλη την επιχείρηση με την αστυνομία και τον εισαγγελέα στις κινηματογραφικές αίθουσες του The Mall Athens.

Το νέο στοιχείο που εισέρχεται στην υπόθεση, είναι η νέα

εκδοχή-καταγγελία από το ΥΠΠΟ που ισχυρίζεται ότι υπήρξε καταγγελία από εταιρεία ανταγωνιστική της Tanweer που κάνει τη διανομή. Κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται και δεν μπορεί προς το παρόν να επιβεβαιωθεί, αλλά βάζει σίγουρα σε σκέψεις για τους λόγους που αυτή η…υπεράσπιση δεν υπήρξε εξ αρχής από το υπουργείο.

Joker: Όλο το χρονικό της τρέλας με τις συλλήψεις σε αθηναϊκούς κινηματογράφους

Μαζί με την καταγγελία αυτή, στο υπουργείο απαντούν στις αιχμές του κυρίου Τσίπρα, αποκαλύπτωντας την κομματική ταυτότητα των δύο γυναικών, με τη μία να είναι σύζυγος του υφυπουργού επί ΣΥΡΙΖΑ κυρίου Στρατή, και την έτερη να έχει διατελέσει για 4.5 χρόνια γενική γραμματέας ΣΥΡΙΖΑ.

Σε κάθε περίπτωση, η πάγια θέση της κυρίας Μενδώνη είναι ότι οι δύο γυναίκες«Δεν ενημέρωσαν κανένα. Υπερέβησαν τις όποιες αρμοδιότητες είχαν και γι’ αυτό θα κινηθούν οι διαδικασίες του ποινικού κώδικα. Δεν είναι δυνατόν κανείς να δημιουργεί τέτοιο κοινωνικό πρόβλημα επικαλούμενος υπαλληλική ιδιότητα. Δεν είχαν καμία αρμοδιότητα καταστολής, δεν είχαν καμία αρμοδιότητα να καλέσουν την αστυνομία. Όλη η συμπεριοφρά τους ήταν υπερβάλλουσα των αρμοδιοτήτων τους. Λειτούργησαν αυθαιρέτως. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό που τις οδήγησε να ενεργήσουν έτσι».

Keywords
Τυχαία Θέματα