Κρίστεν Στιούαρτ: «Μου είπαν ότι για να μπω σε ταινία της Marvel πρέπει να σταματήσω να κρατάω το χέρι της κοπέλας μου δημόσια»

12:46 3/9/2019 - Πηγή: People

Η αποκάλυψη της σχέσης της πριν από αρκετούς μήνες με τη Ντίλαν Μέγιερ ήρθε να καταδείξει ότι τα μέσα και η βιομηχανία στην οποία κινείται, δεν είναι τόσο άνετοι με τις προσωπικές επιλογές των ανθρώπων. Κι ας ισχυρίζονται το αντίθετο. Η Κρίστεν Στιούαρτ αποκαλύπτει μια πολύ άσχημη φράση που της έχουν πει και αναδεικνύει ακριβώς αυτό.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να ονοματίσει την ιδιότητα του ανθρώπου που γύρισε και της είπε αυτό που αποκάλυψε σε συνέντευξη στο Harper’s Bazaar, αλλά είναι εξαιρετικά πιθανό να προήλθε

από άτομο που βρίσκεται σε θέση επιλογής κι ευθύνης όσον αφορά στο κάστινγκ ταινιών.

Η Κρίστεν Στιούαρτ ανέφερε ότι της έχουν πει να σταματήσει τις τρυφερές εκδηλώσεις προς τη σύντροφό της όταν είναι κάπου δημόσια.

«Μου έχουν πει επί λέξει «αν θες να κάνεις μια χάρη στον εαυτό σου, σταμάτα να πιάνεσαι δημόσια χέρι χέρι με την κοπέλα σου και τότε μπορεί να καταφέρεις να μπεις σε ταινία της Marvel». Δεν θέλω με τίποτα να δουλέψω με τέτοιους ανθρώπους.

Κι εγώ είχα μια παλαιολιθική αντίληψη. Σκεφτόμουν ότι αν θέλω να διατηρήσω την καριέρα, την επιτυχία και την παραγωγικότητα μου και υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους αρέσεις και δεν τους αρέσει ότι βγαίνεις με κοπέλες, ούτε ότι δεν αυτοπροσδιορίζεσαι ως λεσβία ή ετεροφυλόφιλη. Κι οι άνθρωποι θέλουν να ξέρουν πράγματα, οπότε τι σκ..α είσαι»;

Αυτά ανέφερε η Κρίστεν ως προς την σεξουαλικότητα της στο περιοδικό, όπου υπήρξε κι ένα κομμάτι για τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Πάτινσον.

Keywords
Αναζητήσεις
ντιλαν μεγιερ, ντίλαν μεγιερ
Τυχαία Θέματα
Κρίστεν Στιούαρτ, Μου, Marvel,kristen stiouart, mou, Marvel