Μάιλι Σάιρους – Κέιτλιν Κάρτερ: Τελικά έσβησε το πάθος και έμεινε μόνο η φιλία τους

11:17 22/9/2019 - Πηγή: People

Μπορεί η Μάιλι Σάιρους και η Κέιτλιν Κάρτερ πριν λίγους μήνες να αποφάσισαν να χωρίσουν τους άντρες τους προκειμένου να ζήσουν «φανερά» τον έρωτά τους, όμως αυτή η συνταγή δε φαίνεται να είχε και πολύ μεγάλη επιτυχία.

Σύμφωνα με το αμερικάνικο People, μόλις ένα μήνα μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, οι δυο γυναίκες αποφάσισαν να δώσουν τέλος στο δεσμό τους.

«Η Μάιλι και η Κέιτλιν δεν είναι πια μαζί, αλλά παραμένουν δύο καλές φίλες» δήλωσε φίλος του ζευγαριού στο περιοδικό προσθέτοντας, «όταν χώρισαν ήρθαν πολύ κοντά.

Ήταν φίλες από παλιά και στήριζε η μία την άλλη, αλλά αποφάσισαν να αφήσουν το ερωτικό κομμάτι στην άκρη».

Αυτή η είδηση είναι κάτι που σίγουρα ξάφνιασε τους θαυμαστές της Μαίλι μιας και λίγες μόλις μέρες πριν, και πιο συγκεκριμένα στις 14 Σεπτεμβρίου ο φωτογραφικός φακός τις είχε απαθανατίσει να κάνουν βόλτα στους δρόμους του Λος Αντζελες κοντά στο σπίτι όπου συγκατοικούσαν.

Φίλοι μάλιστα των δυο γυναικών, δήλωναν στα μέσα πως είναι πολύ χαρούμενες που ζουν μαζί και πως η Μάιλι απολαμβάνει να είναι με την Κέιτλιν.

Θυμιζουμε πως λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της τραγουδίστριας και του ηθοποιού Λίαμ Χέμσγουορθ τα δημοσιεύματα γύρω από τη σχέση των δύο γυναικών ήταν πολλά και κυρίως πικάντικα. Συγκεκριμένα ανέφεραν πως η Μάιλι απατούσε εδώ και καιρό  τον Λίαμ με την ερωμένη της με την οποία όπως γραφόταν έδειχνε να είναι και πολύ ερωτευμένη. Άλλα δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι δυο τους έκαναν σεξ σε κλαμπ στο Δυτικό Χόλιγουντ αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα. «Είναι παθιασμένες. Δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τη διαχυτικότητά τους», είχε δηλώσει αυτόπτης μάρτυρας στην Page Six λέγοντας: «Φιλιόντουσαν και ερωτοτροπούσαν παντού. Στις τουαλέτες, στο μπαρ μέχρι και στο πάτωμα. Έκαναν σεξ. Είναι σίγουρο πως είναι ζευγάρι».

Keywords
Τυχαία Θέματα