Μεσημέρι #Yes: Όλα όσα αλλάζουν στην εκπομπή του Open

10:17 21/2/2020 - Πηγή: People

Κι ενώ βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό της σεζόν, πολλές είναι οι αλλαγές που γίνονται στο τηλεοπτικό σκηνικό. Μία από αυτές τις αλλαγές πρόκειται να συμβεί στην εκπομπή Μεσημέρι #Yes που παρουσιάζουν η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Παύλος Σταματόπουλος. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του People, ο Ηλίας Γκότσης θα αποχωρήσει από την εκπομπή, ενώ η δομή της θεματολογίας θα ενισχυθεί τόσο στο κομμάτι της ενημέρωσης όσο και της ψυχαγωγίας.

«Ενισχύεται σε όλα τα επίπεδα το περιεχόμενο της εκπομπής.

Τις τελευταίες μέρες γίνονται συσκέψεις αλλά και δοκιμαστικά με δημοσιογράφους στο πλατό. Στόχος της εκπομπής δεν είναι καθόλου το gossip περιεχόμενο, αλλά θέματα της επικαιρότητας και lifestyle ειδήσεις τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό» λέει χαρακτηριστικά άνθρωπος των media.

Σε αυτό το νέο κόνσεπτ της εκπομπής αξίζει να σημειωθεί και η παρουσία του People ως brand, που εκτός από τις ήδη υπάρχουσες τρεις πλατφόρμες ενημέρωσης –του περιοδικού People, του site peoplegreece.com, αλλά και των social media– πρόκειται να προστεθεί ακόμα μία: εκείνη της τηλεόρασης, με αποκλειστικό backstage υλικό, συνεντεύξεις με celebrities και καθημερινούς ήρωες της διπλανής πόρτας, όπως και θέματα της εγχώριας αλλά και της διεθνούς σόουμπιζ. Το People, που εδώ και σχεδόν επτά χρόνια πρωτοπορεί στον χώρο των media, αποκτά τη δική του ενότητα στην εκπομπή Μεσημέρι #Yes.

Το νέο κόνσεπτ της εκπομπής Μεσημέρι #Yes πρόκειται να βγει στον τηλεοπτικό αέρα την Τρίτη 3/3.

Keywords
Τυχαία Θέματα