Νέα κόντρα ανάμεσα σε Κάτια και Μαρία στο GNTM 2: «Έδειξε το ποιόν της»

13:39 20/11/2019 - Πηγή: People

Πυρ ομαδόν κατά της Μαρίας Μιχαλοπούλου στο GNTM 2 μετά τα όσα είδαμε στο επεισόδιο της Τρίτης. Η Μαρία πάτησε τον κανόνα του ντεσαβαντάζ και χρησιμοποίησε make up artist, ενω έπρεπε να βαφτεί μόνη της. Η ίδια ανέφερε ότι δεν το θεώρησε τόσο σημαντικό, όμως αυτό δεν το συμμερίζονται και οι άλλες παίκτριες.

Όχι μόνο οι FF που ούτως ή άλλως έχουν διαρκή κόντρα μαζί της, αλλά και οι μέχρι τώρα φίλες της. Οι περισσότερες κοπέλες ανέφεραν πως θεωρούσαν ότι αυτή έπρεπε να φύγει και το παραδέχτηκε και η ίδια η Μαρία λέγοντας «έπρεπε να αποχωρήσω

είτε εγώ είτε η Ασημίνα. Είμαι ηλίθια, τι να πω…»;

Φυσικά αυτό που έκανε σχολιάστηκε με αυστηρότητα απ΄όλες, με την Κωνσταντίνα να κάνει λόγο για ασέβεια της Μαρίας, αλλά ήταν η Ασημίνα και η Κάτια που την έκριναν με τον πιο επιθετικό τρόπο.

Η Ασημίνα ανέφερε στη Φωλιά των ΚουΚου ότι «η Μαρία δεν είναι χαζή, κάνει τη χαζή. Απλώς αυτή τη φορά δεν της δούλεψε. Δεν είναι επαγγελματίας, είναι γελωτοποιός».

GNTM 2: Όλος ο καβγάς της Κάτιας με την Μαρία για την καθαριότητα στο σπίτι

Η Κάτια Ταραμπάνκο κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος προσθέτοντας ακόμα ένα επεισόδιο στην αλυσίδα της κόντρας τους στο GNTM 2.

«Εγώ στη θέση της Μαρίας, αν είχα λίγο συναίσθηση, θα αποχωρούσα οικειοθελώς. Το ότι είπε πως δεν το σκέφτηκε και δεν το κατάλαβε, το θεωρώ γελοία δικαιολογία. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε. Έδειξε το ποιόν της. Είναι πονηρή, δεν είναι τόσο τίμια όσο δείχνει».


Κάτια Ταραμπάνκο: Κάποιες από τις παλαιότερες (τηλεοπτικές) δουλειές του μοντέλου που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM 2

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κάτια, Μαρία, GNTM 2, Έδειξε,katia, maria, GNTM 2, edeixe