Νεϊμάρ: Αντιμέτωπος με πιθανή πενταετή φυλάκιση

05:37 7/6/2019 - Πηγή: People

Νέες λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεση βιασμού μιας νεαρής κοπέλας από τον Νεϊμάρ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Συγκεκριμένα, μετά την προσπάθεια του ποδοσφαιριστή να υπερασπιστεί τον εαυτό του δημοσιοποιώντας μηνύματα και βίντεο που του είχε στείλει η συγκεκριμένη κοπέλα, τώρα είναι σειρά της 21χρονης να περάσει στην αντεπίθεση.

Πιο συγκεκριμένα, η Najila Trindade Mendes, σε συνέντευξη που παραχώρησε στα βραζιλιάνικα μέσα υποστήριξε για ακόμη μια φορά πως δέχτηκε

σεξουαλική επίθεση από τον άσσο της Παρί Σεν Ζερμέν. Μάλιστα εξήγησε και τους λόγους που την έκαναν να ταξιδέψει στο Παρίσι λέγοντας πως αρχικά είχε συμφωνήσει να έρθει σε ερωτική επαφή με τον ποδοσφαιριστή άποψη την οποία άλλαξε όταν αντιλήφθηκε πως εκείνος δεν είχε μαζί του προφυλακτικά. Αυτό ήταν, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο ESPN, που προκάλεσε τον θυμό του Νεϊμάρ, με αποτέλεσμα να γίνει αρκετά επιθετικός.

«Όταν τον ρώτησα αν είχε φέρει μαζί του προφυλακτικό, μου είπε όχι. Έτσι του είπα ότι δεν θα συνέβαινε τίποτα μεταξύ μας. Δεν με άκουσε και προχώρησε στην πράξη. Του είπα «Σταμάτα. Σταμάτα. Όχι! Σταμάτα». Εκείνος όμως δεν μιλούσε και πολύ, απλά έκανε. Το μόνο που θέλω είναι να αποδοθεί δικαιοσύνη. Με τραυμάτισε. Θέλω να πληρώσει για όσα έκανε» δήλωσε μεταξύ άλλων η Najila.

Από την πλευρά του Νεϊμάρ, η εκπρόσωπός του δήλωσε την Τετάρτη πως «επειδή η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη, δεν είναι δυνατό να σχολιαστούν όσα είπε η καταγγέλλουσα».

Αξίζει ωστόσο να αναφέρουμε, πως σύμφωνα με δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, ο δικηγόρος του μοντέλου, παραιτήθηκε από την υπόθεση καθώς η πελάτισσά του στην αρχή είχε δηλώσει πως ο ποδοσφαιριστής τη χτύπησε και κάποιες ώρες μετά θέλησε να συμπληρώσει τις κατηγορίες περί βιασμού. Την παραίτησή του βέβαια, ενίσχυσε και η κίνηση της πελάτισσάς του να δημοσιεύσει ένα βίντεο μέσα από το δωμάτιο του ξενοδοχείου στο οποίο φαίνεται η ίδια να χτυπά τον 27χρονο φωνάζοντάς του : «Θα σε χτυπήσω. Ξέρεις γιατί; Γιατί εχθές μου επιτέθηκες και με άφησες μόνη εδώ».


Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής μετά τη δημοσιοποίηση των μηνυμάτων και των βίντεο που του είχε στείλει η κοπέλα, εκτός από τις κατηγορίες περί βιασμού, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος και με πιθανή πενταετή φυλάκιση. Πιο αναλυτικά, η υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της χώρας διέταξε έρευνα, προκειμένου να διαπιστώσει εάν ο ποδοσφαιριστής παραβίασε τη νομοθεσία για την προστασία προσωπικών δεδομένων όταν δημοσιοποίησε το ιστορικό της συνομιλίας του με την κοπέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα