Πώς να απαντήσετε στις δέκα πιο συχνές ερωτήσεις για δουλειά

08:09 7/6/2019 - Πηγή: People

Το στάδιο της συνέντευξης για μία δουλειά είναι το πιο σημαντικό κομμάτι και πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στις απαντήσεις που θα δώσετε. Προφανώς δεν είστε σε θέση να μαντέψετε τι θα ερωτηθείτε, αλλά μπορείτε να προετοιμάσετε κάποιες απαντήσεις σε μερικά από τα πιο συχνά ερωτήματα που θα συναντήσετε. Σωστή προετοιμασία, θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση είναι μία επιτυχημένη συνταγή για να τα πάτε όσο καλύτερα γίνεται. Παρακάτω θα βρείτε δέκα από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μπορεί να σας κάνουν.

10. Πείτε μας κάποιο λάθος που κάνατε και πώς το αντιμετωπίσατε.

Αυτή

είναι μία από τις πιο δύσκολες ερωτήσεις, καθώς τεστάρει πόσες φορές «αποτύχατε» σε κάτι και τι κάνατε για αυτό. Η απάντησή σας θα δώσει σε αυτόν που σαν κάνει τη συνέντευξη να έχει μία πιο συνολική εικόνα της προσωπικότητάς σας, αλλά και του τρόπου με τον οποίο αντιδράτε σε κρίσιμες καταστάσεις. Μην αναφερθείτε εκτενώς στην αποτυχία, αλλά κυρίως στον τρόπο με την οποίο το αντιμετωπίσατε και τα μαθήματα που πήρατε στο τέλος από όλη τη διαδικασία.

9. Πείτε μας ένα επίτευγμά σας για το οποίο είστε περήφανοι.

Η ερώτηση αυτή έχει ως σκοπό να αναδείξει αυτό που σας δίνει κίνητρο, καθώς και το επαγγελματικό σας ήθος, πράγματα, δηλαδή, που θα σας κάνουν χρήσιμο για την εταιρεία. Διαλέξτε κάτι για το οποίο είστε πολλοί χαρούμενοι και περήφανοι που καταφέρατε και «πουλήστε» το όσο καλύτερα μπορείτε.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Fortunegreece.com

Keywords
Τυχαία Θέματα