Ρίτα Γουίλσον: Το μήνυμα για τη συνεργασία της με τον Χρήστο Μάστορα – «Είναι ο νο1 σταρ της Ελλάδας»

15:14 13/9/2019 - Πηγή: People

Κυκλοφόρησε σήμερα Παρασκευή 13/09 το ντουέτο της Ρίτα Γουίλσον με τον Χρήστο Μάστορα με τον τίτλο «Let Me Be».

Με αφορμή αυτή την κυκλοφορία, η διάσημη ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός και τραγουδίστρια, σύζυγος του Τομ Χανκς, έγραψε στο Instagram ένα μήνυμα για τη συνεργασία αυτή και αποθεώνει τον έλληνα τραγουδιστή αποκαλώντας τον «νο1 σταρ της Ελλάδας».

«Περισσότερη μουσική έρχεται!

Αυτός ο καταπληκτικός μουσικός δίπλα μου, ο Χρήστος Μάστορας και εγώ θα κυκλοφορήσουμε το τραγούδι «Let Me Be». Νιώθω ευγνώμων που μοιραστήκαμε  μαζί τη σκηνή και τώρα μοιραζόμαστε ένα τραγούδι.  Ανυπομονώ να το ακούσετε. Λάτρεψα τη συνδημιουργία με τον Χρήστο και την ηχογράφηση του τραγουδιού. Όπως γνωρίζεται λατρεύω την Ελλάδα και η συνεργασία μου με τον no1 σταρ της Ελλάδας ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», έγραψε.

View this post on Instagram

MORE MUSIC IS COMING!! Tomorrow this amazing musician next to me @xmastoras Christos Mastoras and I will be releasing a song together called "Let Me Be". So grateful to have shared a stage and now a song with you! Can't wait for you guys to hear it. I loved co writing with Christos and singing this duet with him. I love Greece, as you know, and to collaborate with Greece’s #1 star is a dream come true! Xoxox

A post shared by Rita Wilson (@ritawilson) on Sep 12, 2019 at 2:22pm PDT

Το «Let Me Be» κυκλοφορεί από την Panik Records σε όλο τον κόσμο, όπως αναφέρει το δ.τ. για τη κυκλοφορία του τραγουδιού. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται και δηλώσεις της Γουίλσον και του Μάστορα.

«Ερωτεύτηκα τη φωνή του Χρήστου από την πρώτη στιγμή που την άκουσα. Έχει τόσο πολύ ψυχή, πάθος και βάθος. Είμαι ευγνώμων που κυκλοφορήσαμε αυτό το τραγούδι μαζί! Και είναι τιμή μου που έζησα αυτή την όμορφη εμπειρία με τον Χρήστο στην Ελλάδα, μία από τις πολιτιστικές μου πατρίδες, με αυτούς τους ανθρώπους που αγαπώ τόσο πολύ», δήλωσε η Ρίτα Γουίλσον, ενώ ο Χρήστος Μάστορας είπε:

«Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις… Είναι μεγάλη τιμή και χαρά που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με την υπέρ ταλαντούχα Rita Wilson. Rita, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι “τελειώσαμε” το τραγούδι μας μέσω Skype. Κάθε ιστορία που μοιραστήκαμε μεταξύ μας, κάθε σκέψη για το πως βλέπουμε τη ζωή οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα και είμαι χαρούμενος που ήταν μία διαδικασία ουσιαστική και όχι επιφανειακή… Σ’ ευχαριστώ που μοιράστηκες τον πολύτιμο χρόνο σου μαζί μου και ελπίζω οι δρόμοι μας να μην σταματήσουν να συναντιούνται. Rita, είσαι πραγματικά μία γυναίκα που με εμπνέει!».

Το «Let Me Be», που συνοδεύεται από ένα ονειρικό lyric video, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά live τον περασμένο Ιούνιο, στη sold out συναυλία της Rita Wilson στο «Summer Nostos Festival», στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου η ίδια προσκάλεσε τον Χρήστο Μάστορα να ανέβει στη σκηνή και το τραγούδησαν μαζί, «μαγεύοντας» το κοινό.

Το τραγούδι κυκλοφορεί και σε τρία μοναδικά dance remixes από τους Arcade, Pilarinos & Karypidis και Roni Iron.

Κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/Let-Me-Be

Ακούστε το τραγούδι: 


Keywords
Τυχαία Θέματα
Ρίτα Γουίλσον, Χρήστο Μάστορα – Είναι, Ελλάδας,rita gouilson, christo mastora – einai, elladas