Σάρον Στόουν: Αναβίωσε το σταυροπόδι της στο Βασικό Ένστικτο, αλλά αυτή τη φορά είχε ένα εντελώς διαφορετικό μήνυμα

16:25 8/11/2019 - Πηγή: People

Πριν από 27 χρόνια την έβλεπαν όλοι να κάθεται σε μια αίθουσα ανάκρισης και να σταυρώνει τα πόδια της με την κάμερα να εστιάζει στην περιοχή που της είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα φανεί. Ήταν η στιγμή που της άλλαξε μια για πάντα τη ζωή. Η Σάρον Στόουν είδε να κλείνουν οι πόρτες που ήθελε μετά απ΄αυτό και να ανοίγουν αυτές που δεν θα ήθελε.

Σε μια εποχή που η σεξουαλική απελευθέρωση ήταν στα σπάργανα και δεν είχε το εννοιολογικό πλαίσιο για να θεωρηθεί, όλα ήταν χωρίς χροιά. Μπορούσες εύκολα να μιλάς με λόγια που σήμερα είναι ως και σεξιστικά. Έτσι η Σάρον Στόουν

έζησε με αυτή την ταμπέλα και δεν μπόρεσε να της ξεφύγει όσο θα ήθελε. Πέρασε χρόνια στην αφάνεια και στην απομόνωση από τα Μέσα για να καταφέρει σήμερα, στα 61 της, να ορθώσει το ανάστημα της και να διεκδικήσει όσα δεν μπόρεσε μετά το Βασικό Ένστικτο.

Γι΄αυτό το λόγο το GQ Βερολίνουν την βράβευσε στα Men of the Year Awards. Κι η ίδια ανέβηκε στη σκηνή να δώσει το μάθημά της. Όσα έμαθε απ΄αυτό το σταυροπόδι. Αφού ζήτησε πρώτα από το κοινό να το επαναλάβουν μαζί της, η Σάρον Στόουν εξήγησε πόσο καθόρισε αυτή η στιγμή τη ζωή της.

«Καθόμουν σε ένα στούντιο. Και ο σκηνοθέτης μου μου είπε «δώσε μου το εσώρουχο σου, γιατί το βλέπουμε στη σκηνή και δεν πρέπει να το βλέπουμε. Δώστο μου και δεν θα δείξουμε τίποτα». Εγώ είπα «σίγουρα». Δεν ήξερα ότι αυτή η στιγμή θα άλλαζε τη ζωή μου. Γι΄αυτό θα ήθελα όλοι σας να βάλετε τα πόδια σας όπως εγώ και να με ακολουθήσετε σε μια στιγμή που άλλαξε τη ζωή μου. Έτοιμοι; Πάμε. Νιώθετε δυνατοί; Ίσως όχι. Ας το ξανακάνουμε. Όλοι σας θα έχετε μια στιγμή σαν τη δική μου. Μια στιγμή που θα αλλάξει τη ζωή σας. Μια που θα ξέρετε ότι συμβαίνει και μια που δεν θα την καταλάβετε».


Keywords
Τυχαία Θέματα