Σοφία Χαρμαντά: Η καριέρα στις ΗΠΑ και οι σχέσεις της με την Heidi Klum

16:41 1/8/2019 - Πηγή: People

1 από 5

2 από 5

3 από 5

Sponsored Ad

4 από 5

5 από 5Processed with VSCO with kp2 preset

Το 23χρονο μοντέλο Σοφία Χαρμαντά, μόνιμος πλέον κάτοικος του Δυτικού Χόλιγουντ, θα είναι για έναν ολόκληρο χρόνο το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της νέας σειράς εσωρούχων και μαγιώ της Heidi Klum, η οποία κυκλοφόρησε στις αρχές Ιουλίου. Κέρδισε τη δουλειά μεσω casting μεταξύ δεκάδων μοντέλων απ’όλο τον κόσμο, ενώ η διήμερη φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στη Τζαμάικα παρουσία της ίδιας της Heidi Klum.

View this post on Instagram

All smiles in The Sienna Siesta Set. The delicate plunge bra is sexy enough to take you from day to night. #HeidiKlumIntimates

A post shared by Heidi Klum Intimates (@heidiklumintimates) on Jul 1, 2019 at 12:31pm PDT

Το μοντέλο ανέπτυξε πολύ καλές σχέσεις με την γλυκιά Heidi Klum και μάλιστα τόνισε ότι η τελευταία όχι μόνο την βοηθούσε κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης, αλλά τη συμβούλευσε για τη ζωή της στην Αμερική, για το book της και για το πόσο σημαντικό ρόλο παίζει η προσωπικότητα που θα αναπτύξει το μοντέλο που θέλει να ξεχωρίσει.

Λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές η Σοφία Χαρμαντά συμμετείχε για 2η συνεχή φορά στην ετήσια εβδομάδα μόδας με μαγιό στο Μιάμι , Miami Swim Week. Την επιμέλεια των show είχε αναλάβει ο οίκος Dior.

Keywords
Τυχαία Θέματα