Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η συζήτησή της με τον Ουγγαρέζο για τον χωρισμό – Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια

10:36 1/10/2019 - Πηγή: People

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Ιλένια Ουίλιαμς δεν είναι πια μαζί και την ανακοίνωση του χωρισμού τους έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής στον αέρα του «Πρω1νού». Κι όλοι πλέον προσπαθούν να καταλάβουν

Σήμερα το πρωί, στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι πήρε τον Ουγγαρέζο τηλέφωνο, εφόσον έχει αυτή την οικειότητα, και μετέφερε τη δική της εντύπωση για την αιτία του χωρισμού:

«Μίλησα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αυτό που κατάλαβα είναι πως αυτή η σχέση ή θα περνούσε

στο επόμενο στάδιο, στην επισημοποίηση και τον γάμο, ή θα τελείωνε. Ο ίδιος αισθάνθηκα πως ήθελε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο και ίσως εκείνη δεν ήταν έτοιμη. Μπορεί να ήθελε λίγο χρόνο, να ήθελε να ασχοληθεί περισσότερο με τα επαγγελματικά της; Μπορεί όντως να έφθειρε τη σχέση τους η συγκατοίκηση.

Από το περιβάλλον της Ιλένιας καταλάβαμε πως ίσως αυτή η καθημερινότητα μετά τη συγκατοίκηση δεν ήταν η ιδανική. Ο Δημήτρης είχε πάρα πολύ δουλειά. Είναι και κοντά στη μητέρα του, που περνάει δύσκολα μετά τον θάνατο του μπαμπά του. Ίσως κάπου εκεί λίγο απομακρύνθηκαν».

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες της λένε πώς το τελευταίο διάστημα το ζευγάρι παιρνούσε κρίση: «Είχαν προσπαθήσει να τα βρουν, είχαν χωρίσει, ξαναήταν μαζί, το πάλευαν. Και φαίνεται ότι είναι κάτι οριστικό.»

Δείτε το video από την εκπομπή.

Ουγγαρέζος – Ουίλιαμς: Τι αποκάλυψε ο Λιάγκας για τον χωρισμό τους

Keywords
Τυχαία Θέματα