Τζένιφερ Άνιστον: Η ιστορία με τον άνεργο χήρο πατέρα που την έκανε να κλάψει on air

13:38 11/12/2019 - Πηγή: People

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και η διάσημη τηλεπαρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις έχει ετοιμάσει μια σειρά από εκπομπές που σκοπό έχουν να βοηθήσουν με δώρα και χρηματικά έπαθλα ανθρώπους και οικογένειες που έχουν ανάγκη. Καλεσμένη στη δεύτερη special εκπομπή Greatest Night Of Giveaways ήταν η Τζένιφερ Άνιστον, που δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της για την ιστορία της οικογένειας που επιλέχθηκε από την παρουσιάστρια για να

δεχτεί τη βοήθειά της.

Στο video που προβλήθηκε στην εκπομπή, η νεαρή Ελισέ Κιμπάλ ακούγεται να ζητάει δακρυσμένη από την Έλεν να βοηθήσει τον πατέρα της να βρει δουλειά. Η νεαρή περιγράφει ότι έχασαν τη μητέρα της όταν εκείνη ήταν 3 ετών και η αδελφή της 5, και δακρυσμένη μιλάει για τον άνεργο πατέρα της λέγοντας: «Είναι όλα όσα έχω. Είναι η ζωή μου. Είναι το στήριγμά μου στα καλά και τα άσχημα. Για μία φορά, θα ήθελα κι εγώ να του προσφέρω κάτι. Θέλω να πάρει κάτι που του αξίζει και δεν μπορώ να το κάνω αυτό χωρίς τη βοήθειά σου, Έλεν».

Η Elyse Kimball
(Photo: NBC)

Το video και τα λόγια της Ελιζέ έκαναν τη Τζένιφερ Άνιστον να δακρύσει στον αέρα της εκπομπής, ενώ στη συνέχεια μαζί με την παρουσιάστρια υποδέχτηκαν την οικογένεια στο στούντιο. Κι ενώ η διάσημη ηθοποιός σκούπιζε τα δικά της δάκρυα, προσφέρθηκε να σκουπίσει και τα δάκρυα της νεαρής Ελιζέ- που πλέον καθόταν απέναντί της.

Ο Τζεφ Κιμπάλ και οι κόρες του περιέγραψαν τη μάχη της γυναίκας και  μητέρας τους με τον καρκίνο, προκαλώντας περισσότερη συγκίνηση, ενώ ανάμεσα στα δώρα και τα χρήματα που έλαβαν ως δωρεά, ήταν και ένα ταξίδι στο Παρίσι, στην Ιταλία, την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης για έναν μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα