Βάνα Μπάρμπα: Μιλάει πρώτη φορά για την απώλεια της αδελφής της – «Δεν είναι εύκολο να χαμογελάω, έχω ανάγκη υποστήριξης»

15:52 19/9/2019 - Πηγή: People

Για την απώλεια της αδελφής της Σούλας, που πέθανε τον Ιούλιο νικημένη από τον καρκίνο, μίλησε για πρώτη φορά η Βάνα Μπάρμπα. Όπως εξομολογείται στην κάμερα του «Πρω1νού» και τη Μαίρη Αρώνη, της είναι δύσκολο, νιώθη αδύναμη και χρειάζεται στήριξη.

«Προσπαθώ να χαμογελάω αλλά εύκολο δεν είναι. Δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου. Καμιά φορά οι άνθρωποι είμαστε και αδύναμοι, δεν είμαι η Βάνα το αντράκι.», είπε η Μπάρμπα και συνέχισε: «Κάθε οικογένεια που έχει περάσει αυτή την αρρώστια, πιστεύω ότι είμαστε όλοι μια οικογένεια. Αυτή η ασθένεια είναι πλέον μια μάστιγα.

Νομίζω ότι όλοι περνάμε δύσκολα, απλά εγώ δεν μπορώ πια να βοηθήσω, γιατί εγώ η ίδια έχω ανάγκη υποστήριξης.

Ο πόνος σε κάνει να χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου. Εγώ είπα και στους φίλους μου, μη με παρεξηγείτε, είναι πάρα πολύ ωραίο πράγμα να μένεις μόνος με τον εαυτό σου και να ψάχνεις να βρεις τα μέσα σου. Έχω αποφασίσει να μη δουλέψω, να μην κάνω τίποτα από τα σχέδια που είχα και να είμαι μαζί με τη Φαίδρα που είναι στη Γ΄Λυκείου και προετοιμάζεται για Πανεπιστήμιο. Να την έχω να τη βλέπω. Δεν θα άντεχα αν έφευγε αυτή τη χρονιά για σπουδές. Πιστεύω θα ένιωθα τελείως έρημη. Οπότε θέλω τον χρόνο μου για κάποια πράγματα.»

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βάνα Μπάρμπα, Μιλάει, – Δεν,vana barba, milaei, – den