"Δεν μισώ τον Lubitz, λυπάμαι τους γονείς του"

Συγγενείς των θυμάτων της αεροπορικής τραγωδίας με το Airbus A320 της Germanwings φτάνουν το σημείο όπου συνετρίβη το αεροπλάνο. Θρηνούν τους δικούς τους ανθρώπους, εκείνους που χάθηκαν άδικα.

Άλλοι αγκαλιάζονται και κλαίνε μαζί, άνθρωποι άγνωστοι, για εκείνους που χάθηκαν κι άλλοι απλά αφήνουν λουλούδια στο μνημείο που έχει ήδη στηθεί κοντά στο σημείο της συντριβής.

Υπάρχουν κι άλλοι που επέλεξαν να μη βρεθούν στον τόπο όπου χάθηκαν οι αγαπημένοι

τους.

Ανάμεσά τους οι γονείς του 37χρονου Ρόμπερτ Όλιβερ, ενός από τους τρεις Αμερικανούς που βρίσκονταν στη μοιραία πτήση. Όπως είπαν βρίσκουν παρηγοριά στη μνήμη του γιου τους.

Από το ξενοδοχείο της Βαρκελώνης όπου δέχτηκαν ψυχολογική υποστήριξη μίλησαν στους δημοσιογράφους και όσα είπαν απέδειξαν πως μέσα στη μεγαλύτερη θλίψη μπορεί να βρει κανείς απύθμενη δύναμη.

«Αντί να επικεντρώνουμε το μυαλό και την καρδιά μας σε εκείνα τα τελευταία εννέα ή δέκα λεπτά της πτήσης, προτιμούμε να σκεπτόμαστε τα 37 χρόνια που ήμασταν μαζί» είπε ο πατέρας του Ρόμπερτ Όλιβερ.

Και είπε πως δεν αισθάνεται θυμό για τον 28χρονο συγκυβερνήτη Andreas Lubitz, που κατηγορείται πως εσκεμμένα συνέτριψε το αεροσκάφος στις Άλπεις. «Είμαι πραγματικά στενοχωρημένος για τους γονείς του νεαρού αυτού πιλότου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι περνάνε», είπε.

Ο Ρόμπερτ Όλιβερ εργαζόταν σε μια εταιρία ενδυμάτων στη Βαρκελώνη. Στην ισπανική πόλη ζούσαν και οι γονείς του.

Πηγή: Mirror

Keywords
Τυχαία Θέματα