Καταγγελία Σταϊκούρα: "Μειώνουν στο μισό τους δικαιούχους για τη σίτιση"

Σε καταγγελία φωτιά κατά της κυβέρνησης προέβη πριν από λίγο η Νέα Δημοκρατία η οποία δια του Χρήστου Σταϊκούρα υποστήριξε πως η κυβέρνηση εμπαίζει τους πάντες μειώνοντας στο μισό τους δικαιούχους για το πρόγραμμα σίτισης.

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα ενώ ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης στην επιστολή που έστειλε προς τον επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Γερούν Ντάισελμπλουμ στα τέλη Φεβρουαρίου περιγράφοντας το πρόγραμμα σίτισης υποστήριζε πως από αυτό θα ωφεληθούν 300.000

νοικοκυριά τώρα το Υπουργείο Εργασίας κατεβάζει τον πήχη σε 155.000 νοικοκυριά.

Είναι δε χαρακτηριστικό ότι σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια ο κ. Σταϊκούρας εμφανίστηκε για να υποστηρίξει το επιχείρημά του με έγγραφο του Υπουργείου Εργασίας το οποίο αναφερόταν σε 170.000 νοικοκυριά, αυτή όμως που τον διόρθωσε ήταν η ίδια η αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου λέγοντάς του ότι οι δικαιούχοι δεν θα είναι 300.000 νοικοκυριά αλλά 300.000 φυσικά πρόσωπα ή 155.000 νοικοκυριά. Κύκλοι της Νέας Δημοκρατίας επισημαίνουν πως η κυβέρνηση συνεχίζει τον εμπαιγμό της κοινωνίας αλλά και τα βαφτίσια μετατρέποντας τώρα τα 300.000 νοικοκυριά σε 300.000 φυσικά πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα