Παππάς προς ΝΔ: Χάσατε αυτούς που διαχρονικά εκφράζατε

Στη Νέα Δημοκρατία απευθύνθηκε ο Νίκος Παππάς κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης. Ο υπουργός Επικρατείας μιλώντας στη Νέα Δημοκρατία είπε χαρακτηριστικά ότι έχασε τον κόσμο που παραδοσιακά την στήριζε μιλώντας ευθέως για το κοινωνικό κέντρο το οποίο γύρισε την πλάτη του στη Νέα Δημοκρατία.

Ο υπουργός Επικρατείας αναφέρθηκε επίσης και στο άνοιγμα της ΕΡΤ το οποίο είχε εξαγγείλει η κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι θα στηριχθεί στο μοντέλο αυτοδιαχείρισης που λειτούργησε από όταν έκλεισε το καλοκαίρι του 2013 μέχρι και σήμερα.

«Η πληγή που άνοιξε στο σώμα της Δημοκρατίας θα κλείσει» είπε και διαβεβαίωσε ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή στο παρελθόν. Ο ίδιος τόνισε πω όσοι απολυμένοι της ΕΡΤ επιθυμούν να επιστρέψουν στην νέα ΕΡΤ μπορούν να το κάνουν.
Παράλληλα ανακοίνωσε πως θα ελεγχθούν οι προϋπολογισμοί της ΝΕΡΙΤ.

«Τελειώνουμε οριστικά με τα δάνεια άνευ εγγυήσεων στα μέσα ενημέρωσης», ξεκαθάρισε ο Ν. Παππάς και ανακοίνωσε ότι θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τις συχνότητες. Ακόμη ο υπουργός Επικρατείας κάλεσε τη ΝΔ να επαναπροσδιοριστεί έναντι του μνημονίου: «Θα κινηθείτε στη γραμμή υπεράσπισης του μνημονίου ή θα συνταχθείτε με τη γραμμή της διαπραγμάτευσης;».

Ρώτησε ακόμη αν η ΝΔ θα ψηφίσει τα νομοσχέδια για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης και αν θα υποστηρίξει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα την πρόταση της κυβέρνησης για συμφωνία – «γέφυρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα