Σαμαράς: Δεν θα γίνει ρυθμιστής μία εγκληματική οργάνωση

Σε παρέμβαση προχώρησε ο Αντώνης Σαμαράς για όσα συμβαίνουν τόσο με τις αποκαλύψεις για τον Τάκη Μπαλτάκο όσο και για την οικονομία σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους των Ahepans στο Μέγαρο Μαξίμου. Ήταν η πρώτη ουσιαστικά παρέμβαση του Μεσσήνιου πολιτικού από την ημέρα που προέκυψε το θέμα με τον πρώην γραμματέα του υπουργικού Συμβουλίου.

Χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι: "Δεν θα επιτρέψω ποτέ σε καμιά εγκληματική οργάνωση να γίνει ρυθμιστής της πολιτικής ζωής του τόπου. Η κυβέρνηση

στηρίζει απόλυτα την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και όλοι όσοι ζητούν την παραίτηση υπουργών ταυτίζονται με τη ΧΑ". Παρά την αμηχανία που υπάρχει στο Μέγαρο Μαξίμου, είναι αλήθεια ότι από την πρώτη στιγμή ο κ. Σαμαράς, δέχονταν πιέσεις προκειμένου να βγει και να τοποθετηθεί δημόσια.

Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες ο βασικός λόγος που δεν το έκανε μέχρι σήμερα, είχε να κάνει με το γεγονός ότι φοβόταν πως υπάρχουν και άλλο υλικό με συνομιλίες κυβερνητικών στελεχών. Πάντως, το σημαντικότερο ζήτημα που έχει να διαχειριστεί ο κ. Σαμαράς, αφορά τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στην πορεία της οικονομίας υπογραμμίζοντας ότι: "Η χώρα κάνει τεραστιο βήμα μπροστά, βγαίνει από την κρίση. Προχωράμε με ομοψυχία και πολιτική σταθερότητα. Η Ελλάδα βγαίνει από την κρίση βγαίνει στις διεθνείς αγορές και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να την τραβήξει πίσω. Την ευθεία γραμμή που έχω τραβήξει για την πατρίδα δεν την αλλάζω"

Keywords
Τυχαία Θέματα