GTA V για PS4 – Xbox One – PC

Ένας από τους μεγαλύτερους τίτλους παιχνιδιού, όσο σε gameplay, story, bugs και glitches, τόσο σε πωλήσεις ρεκόρ 1ης μέρας,στα 800 χιλιάδες δολάρια και στο 1 εκατομμύριο δολάρια μετά από 3 μέρες κυκλοφορίας, έρχεται στο PS4Xbox One – PC.

Βέβαια πρόκειται για το Grand Theft Auto 5 (GTA V) που αρχικά κυκλοφόρησε στις 17 Σεπτεμβρίου 2013 για το PS3 και το Xbox 360.
Έπειτα

από την κυκλοφορία του και αφήνοντας δυσαρεστημένους τους κατόχους των “next-gen” κονσολών και PC, σχεδόν κάθε μήνα υπήρχε φήμη για κυκλοφορία του τίτλου σε PS4Xbox One – PC δίχως όμως αυτό να είναι πραγματικότητα. Πολλά ιντερνετικά μαγαζιά όπως το Amazon, που και που “πέταγαν” στις σελίδες τους προ-παραγγελίες το GTA V για next-gen κονσόλες, αλλά μετά από μερικές ώρες εξαφανιζόντουσαν.
Ο καιρός περνούσε και η Ε3 ερχόταν σιγά σιγά και περίμενα πως και πως την ανακοίνωση του τίτλου για το PS4 όπου και κατέχω. Στον λογαριασμό μου στο Twitter είχα κάνει μια πρόβλεψη:

Νομίζω πως όσοι θέλαμε το GTA V είχαμε κάνει την ίδια πρόβλεψη. Και ναι, μετά από καιρό, η Rocstar Games φέρνει το GTA V ανανεωμένο, με καλύτερα γραφικά και υλικό για τις κονσόλες επόμενης γενιάς και PC.

Θα κάνει καινούργιο ρεκόρ πωλήσεων η Rockstar, και κατά πόσο είναι “day one” αγορά για εσάς;

Keywords
Τυχαία Θέματα