5 τάσεις μαλλιών που είναι πλέον κάπως «ξεπερασμένες» το φθινόπωρο

10:05 18/9/2024 - Πηγή: InStyle

Όπως όλοι γνωρίζουμε, οι τάσεις ανεβαίνουν και κατεβαίνουν, και παρόλο που μερικές επιστρέφουν στη μόδα, υπάρχουν κάποιες -τουλάχιστον αυτή τη σεζόν- που αποχαιρετάμε. Έτσι έπειτα από ένα μίνι γκάλοπ που κάναμε εμείς εδώ στο γραφείο συγκεντρώσαμε κάποιες «ξεπερασμένες» φθινοπωρινές τάσεις μαλλιών, καθώς και τις απόλυτα φρέσκες εναλλακτικές τους.

Αν σας ενδιαφέρει λοιπόν να μάθετε ποια χρώματα μαλλιών, αξεσουάρ και κουπ προτιμάμε, κάντε ένα σκρολάρισμα για να μάθετε τα πάντα.

# Οι ανταύγειες money-pieces

Το στιλ

που χαρακτηρίζει την περίοδο Y2K ήταν στα φόρτε του το καλοκαίρι. Ευτυχώς –κατά την άποψή μας- αρχίζει να υποχωρεί ως τάση. Τη θέση του παίρνει το balayage γύρω από το πρόσωπο, που δίνει λάμψη και κολακεύει με έναν φυσικό τρόπο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sofia Richie Grainge (@sofiagrainge)

# Οι δαμασκηνί αποχρώσεις μαλλιών

Το μοβ είναι μόδα σχεδόν κάθε φθινόπωρο, αλλά αυτή τη φορά οι σκούρες κερασί αποχρώσεις είναι πρωταγωνίστριες τόσο στα μαλλιά όσο και στα νύχια αλλά και στο fashion κομμάτι. Δείχνουν τόσο κομψές και είναι ο τέλειος τρόπος να αποκτήσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση με στιλ αυτή τη σεζόν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Allison Ho (@alllisonho)

# Τα κλάμερ

Εντάξει, τα κλάμερ δεν είναι εκτός μόδας. Aλλά αν πραγματικά θέλετε να ταιριάζετε με το πνεύμα της μόδας, επιλέξτε τις μεγάλες φουρκέτες. Όχι μόνο κρατάνε τα μαλλιά στη θέση τους με στιλ, αλλά δίνουν και μια κομψή πινελιά στην εμφάνισή σας. Επιπλέον με δεδομένο ότι τα ασημένια αξεσουάρ είναι μεγάλη τάση αυτό το φθινόπωρο, θα προτιμήσουμε τις ασημί φουρκέτες αντί για το κλασικό κλάμερ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LELET NY (@leletny)

# Το σταχτί ξανθό

Αυτό το φθινόπωρο κυριαρχούν οι ζεστές, μελί αποχρώσεις σε σχέση με το ψυχρό ξανθό. Χαρίζουν υπέροχο βάθος και κάνουν το στιλ σας να δείχνει αριστοκρατικό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anthony Holguin (@anthonyholguin)

# Μακρύ καρέ

Φέτος έχουμε δει πολλούς να μακραίνουν τα καρέ τους, ωστόσο αυτή τη σεζόν επιστρέφει το κομψό micro bob, που φτάνει μέχρι το πηγούνι. Αν και μας αρέσει το μακρύ καρέ (lob), αυτό το πιο κοντό στιλ είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lily Collins (@lilyjcollins)

Keywords
Τυχαία Θέματα