Alain Delon: Οι λεπτομέρειες της κηδείας του – Πότε και πού θα γίνει

19:39 21/8/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Alain Delon άφησε την τελευταία του ανάσα την Κυριακή 18 Αυγούστου σε ηλικία 88 χρόνων. Ο μύθος του σινεμά έφυγε από τη ζωή στο κτήμα του στο Douchy, περιτριγυρισμένος από τα τρία του παιδιά, τον Anthony, την Anouchka και τον Alain-Fabien. Σύφωνα με το Gala.fr, η κηδεία του θρυλικού ηθοποιού θα γίνει στο παρεκκλήσι του Douchy, το κτήμα του στην περιοχή Loiret, όπου πέρασε τις τελευταίες του ημέρες. Η κηδεία του Alain Delon

θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα, όπως ανέφερε το BFMTV. Στην κηδεία θα χοροστατήσει ο σεβασμιότατος Di Falco.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alain Delon Archive (@alaindelonarchive)

Μια ιδιωτική και οικεία τελετή θα πραγματοποιηθεί στο παρεκκλήσι Douchy. Ο Anthony, η Anouchka και ο Alain-Fabien Delon αναμένουν περίπου σαράντα καλεσμένους. Αν και δεν είναι γνωστά τα ονόματα των καλεσμένων στην κηδεία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα μεταξύ αυτών να είναι ο Paul Belmondo. Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης, η τελευταία σύντροφός του, Hiromi Rollin, δεν έχει ακόμη προσκληθεί στην κηδεία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alain Delon Archive (@alaindelonarchive)

Σύμφωνα με την τελευταία επιθυμία του, δεν θα υπάρξει εθνική τιμή αλλά «μια τελετή προς τιμήν του επαγγέλματος», σε εκκλησία του Παρισιού, η οποία εικάζεται πως θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου, παρουσία καλλιτεχνών και φίλων του.

Δεκάδες αστυνομικοί έχουν κινητοποιηθεί για να επιτηρούν την περιοχή γύρω από το κτήμα. Όσον αφορά στον σκύλο του, Lubo, ο ηθοποιός είχε πει το 2018 ότι θα ήθελε ο βελγικός ποιμενικός του «να πεθάνει στην αγκαλιά του» αφού θα του γίνει ευθανασία, όμως αυτό δεν θα συμβεί. «Καμία ανησυχία για τον Lubo (…) Έχει το σπίτι του και την οικογένειά του» ανέφερε το Ίδρυμα της Brigitte Bardot.

Keywords
Τυχαία Θέματα