Billy Ray Cyrus: Πήρε διαζύγιο μετά από επτά μήνες γάμου

23:19 15/6/2024 - Πηγή: InStyle

Αίτηση διαζυγίου υπέβαλε ο Billy Ray Cyrus μετά από μόλις επτά μήνες γάμου με τη Firerose. Το αξιοσημείωτο είναι πως κανείς δεν το αντιλήφθηκε και η είδηση δεν είχε διαρρεύσει νωρίτερα. Σύμφωνα με το TMZ, το οποίο ισχυρίζεται πως έλαβε τα σχετικά έγγραφα, το διαζύγιο εκδόθηκε στις 22 Μαΐου 2024.

Τι μπορεί όμως να τον έκανε να θέλει διαζύγιο από την τραγουδίστρια μετά από μόλις επτά μήνες; Όπως αναφέρει ο ίδιος, υπήρχαν ασυμβίβαστες διαφορές καθώς και «ανάρμοστη συζυγική συμπεριφορά».

Φυσικά, «διαζύγιο» έχουν πάρει και από τα social media, αφού δεν ακολουθούν πλέον ο ένας τον άλλον.

Τι ζητάει από το δικαστήριο ο Billy Ray Cyrus

Ο πατέρας της Miley Cyrus ζητά επίσης από το δικαστήριο να του επιτρέψει την πλήρη ακύρωση του γάμου. Όπως είπε, ο γάμος έγινε με δόλιο τρόπο και απάτη. Φαίνεται επίσης ότι ο Cyrus έδωσε προθεσμία στην πρώην σύζυγό του να φύγει από το σπίτι. Η προθεσμία έληγε στις 24 Μαΐου. Μέχρι τότε εκείνος πλήρωνε 500 $ κάθε βράδυ για 10 ημέρες προκειμένου να μένει αλλού.

Ωστόσο, το δικαστήριο αποφάσισε ότι ο Cyrus θα πρέπει να καταβάλει στη Firerose 5.000 $ κάθε μήνα. Αυτό θα διαρκέσει για 90 ημέρες, μέχρι εκείνη να βρει άλλο κατάλληλο σπίτι ή μέχρι να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο. Όποιο συμβεί πρώτο, θα σημάνει και τη λήξη της υποχρέωσής του αυτής. Έως τότε θα πρέπει να της δίνει αυτό το ποσό την πρώτη μέρα κάθε μήνα. Να σημειώσουμε ότι οι δυο τους δεν έχουν αποκτήσει παιδιά. Οπότε δεν υπάρχει κάποιου άλλου είδους διατροφή που πρέπει να της καταβάλει.

Το διαζύγιο αυτό σηματοδοτεί το τέλος του τρίτου γάμου του Billy Ray Cyrus. Στο παρελθόν, ήταν παντρεμένος με τη Cindy Smith από το 1986 μέχρι το 1991. Η δεύτερη σύζυγός του είναι η Tish Cyrus, με την οποία ήταν παντρεμένοι για τρεις δεκαετίες. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά, τους Miley, Braison και Noah. Ο γάμος τους κράτησε έως ότου η Tish υπέβαλε αίτηση διαζυγίου τον Απρίλιο του 2022.

Keywords
Τυχαία Θέματα