Kourtney Kardashian – Travis Barker: Συγκατοίκηση 2 χρόνια μετά τον γάμο για χατίρι του μωρού τους

21:58 15/6/2024 - Πηγή: InStyle

Δύο χρόνια αφού παντρεύτηκαν, φαίνεται ότι η Kourtney Kardashian και ο σύζυγός της Travis Barker, ενώνουν επιτέλους τις οικογένειές τους κάτω από την ίδια στέγη.

Το διάσημο ζευγάρι, που καθένας διαθέτει ξεχωριστή έπαυλη στα Calabasas της Καλιφόρνια, ήταν προσεκτικό στο να βρει τον καλύτερο τρόπο να συνδυάσει την οικογένειά του σε ένα σπίτι.

Ο Barker είναι πατέρας δύο παιδιών και θετός πατέρας ενός από τον προηγούμενο γάμο του με την ηθοποιό Shanna Moakler. Η Kardashian έχει τρία παιδιά με τον πρώην της Scott

Disick. «Εγώ και ο Travis αφιερώσαμε πολύ χρόνο για να καταλάβουμε πού έχει νόημα να ζήσουμε μαζί. Όλα αυτά επειδή τα παιδιά είναι όλα τόσο άνετα στους χώρους τους», εξηγεί η ιδρύτρια του Poosh. Οι αποκαλύψεις έγιναν στο επεισόδιο, που γυρίστηκε πέρυσι ενώ το ζευγάρι ήταν έτοιμο για τον ερχομό του γιου τους, του Rocky Thirteen.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney Kardashian Barker (@kourtneykardash)

«Νιώθουμε ότι βρήκαμε κάπως ένα πλάνο προς το παρόν», συνεχίζει η Kardashian. «Θα μετακομίσουμε στο σπίτι του. Είναι ένα τετράγωνο μακριά. Στη συνέχεια θα ξαναφτιάξουμε το σπίτι μου ταυτόχρονα. ‘Έτσι ώστε να μπορούμε όλοι να είμαστε μαζί, να ζούμε μαζί κάτω από την ίδια στέγη με το μωρό».

«Αυτή τη στιγμή σχεδιάζω απλώς να μετατρέψω το home studio μου σε χώρο με κουκέτες. Θέλω να νιώθουν τα παιδιά της Kourtney άνετα εδώ», είπε ο Barker σε μια περιοδεία του σπιτιού για το AD τον Μάιο του 2022. «Στο μέλλον, υποθέτω ότι θα περιμένουμε να βρούμε κάτι καλύτερο από αυτό που έχουμε. Όπου κι αν καταλήξουμε, νιώθουμε απίστευτα ευλογημένοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα