Jason Momoa και Lisa Bonet χώρισαν μετά από 16 χρόνια

12:24 13/1/2022 - Πηγή: InStyle

Λυπηρά νέα. Σε μια κοινή δήλωση στο Instagram, ο star του Game of Thrones, Jason Momoa και η ηθοποιός, Lisa Bonet μοιράστηκαν με τους fans τους, ότι ακολουθούν χωριστούς δρόμους. Η Bonet δεν έχει λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και το κοινό τους σημείωμα ανέφερε ότι συνέβαιναν

«σεισμικές αλλαγές» στη σχέση τους. Οι φωτογραφίες που το συνόδευαν περιλάμβαναν πλάνα από κάποιο ηλιοβασίλεμα και ένα σετ χεριών που κρατούσαν ένα μικρό πουλί.

instyle.com

«Όλοι έχουμε νιώσει τη συμπίεση και τις αλλαγές αυτών των μεταμορφωτικών εποχών… Μια επανάσταση ξετυλίγεται και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθανόμαστε και μεγαλώνουμε από τις σεισμικές μετατοπίσεις που συμβαίνουν», αναφέρει η δήλωση. «Και έτσι μοιραζόμαστε τα οικογενειακά μας νέα ότι χωρίζουμε τους δρόμους μας. Το μοιραζόμαστε όχι επειδή πιστεύουμε ότι είναι αξιοσημείωτο, αλλά το κάνουμε για να προχωράμε στη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια», συμπλήρωσαν. «Η αγάπη μεταξύ μας συνεχίζεται, εξελίσσεται με τρόπους που θέλει να τη γνωρίσουμε και να τη ζήσουμε. Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον… Η αφοσίωσή μας ακλόνητη σε αυτή την ιερή ζωή των παιδιών μας. Διδάσκοντας στα παιδιά μας τι είναι δυνατό. Ζώντας την Προσευχή. Είθε η Αγάπη να Επικρατήσει. J.&L.».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jason Momoa (@prideofgypsies)

Το ζευγάρι άρχισε να βγαίνει από το 2005 και παντρεύτηκαν επίσημα το 2017. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο The Late Late Show με τον James Corden, ο Momoa είπε ότι ήταν μοιραίο: «Απλώς έτυχε να βρεθούμε στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή». Καλωσόρισαν την πρώτη τους κόρη, τη Lola, τον Ιούλιο του 2007, και την Nakoa-Wolf, τον Δεκέμβριο του 2008. Η Bonet είναι επίσης μητέρα της Zoë Kravitz από την σχέση την με τον Lenny Kravitz.

Keywords
Τυχαία Θέματα