Jennifer Lopez: Έφθασε στα όριά της με τον Ben Affleck – Παρέμβαση από τον σύντροφο της Jennifer Garner

13:45 15/6/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez τελείωσε με την προσπάθεια να σώσει τον γάμο της με τον Ben Affleck, δήλωσε πηγή στη DailyMail.com.

Γνώστης της βιομηχανίας υποστήριξε τώρα ότι η σταρ έχει φτάσει στα όριά της και δεν αισθάνεται πλέον ότι μπορεί να κάνει κάτι “περισσότερο” για να σώσει τη σχέση.

“Η Jenny έχει βαρεθεί και πραγματικά προσπάθησε, αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο,

δεν βελτιώνεται, αλλά χειροτερεύει“, δήλωσε πηγή της μουσικής βιομηχανίας στo DailyMail.com.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Η πηγή πρόσθετε ότι ο κύριος λόγος που η 54χρονη JLo εγκατέλειψε τον σύζυγό της ήταν επειδή ήταν πάντα “γκρινιάρης και αρνητικός”.

Η Jennifer είναι λυπημένη για το τέλος του γάμου της, αλλά “προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό, κάνοντας γυμναστική, περνώντας χρόνο με τα δίδυμα Max και Emme και κάνοντας νέα σχέδια για το 2025″, συνέχισαν.

Ένα από αυτά τα νέα σχέδια είναι η συνέχιση της περιοδείας της για το καλοκαίρι του 2025, όταν θα γίνει 56 ετών. Ακύρωσε την περιοδεία του 2024 που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει τον Ιούλιο, προκειμένου να “ανασυγκροτηθεί”.

“Είναι ενθουσιασμένη για την περιοδεία της του χρόνου, όταν η προσωπική της ζωή θα βρίσκεται σε πιο ήρεμο έδαφος και θα μπορεί να συνδεθεί με τους θαυμαστές της. Θα πάρει μαζί της τους δικούς της και θα το εκμεταλλευτεί στο έπακρο”, δήλωσε η πηγή.

Jennifer Garner’s partner John Miller has told her it is NOT her ‘responsibility’ to ‘fix’ ex-husband Ben Affleck’s two-year marriage to Jennifer Lopez – amid fears actor could relapse over strain of looming divorce https://t.co/hwDqlPuWSD

Jennifer Lopez News (@JLoNews) June 14, 2024 Παρέμβαση από τον σύντροφο της Garner

Στο μεταξύ, λέγεται πως ο σύντροφος της Jennifer Garner, John Miller, παρενέβη για να της πει ότι δεν είναι δική της ευθύνη να βοηθήσει να “διορθωθεί” ο γάμος του πρώην συζύγου της, όπως ισχυρίζονται εμπιστευτικές πληροφορίες.

Η Garner παρηγορεί τον Affleck εν μέσω αναφορών ότι επίκειται διαζύγιο, και τον περασμένο μήνα φωτογραφήθηκε στο ακίνητο στο Μπρέντγουντ, το οποίο νοικιάζει.

Τώρα, πηγές υποστηρίζουν ότι ο φημολογούμενος αρραβωνιαστικός της Garner, έχει κουραστεί από το πόσο εμπλέκεται στην προσπάθεια να “φτιάξει” τη σχέση του Affleck με τη Lopez.

“Φυσικά και ενοχλεί τον Jonh το γεγονός ότι η Jen είναι τόσο υπερβολικά επικεντρωμένη στον πρώην σύζυγό της”, δήλωσε αποκλειστικά ένας insider στη DailyMail.com.

“Νοιάζεται βαθιά για τον Ben και συμπάσχει με αυτό που περνάει με την Jennifer, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Jen πρέπει να είναι αυτή που θα πρέπει να διορθώσει τα προβλήματα του πρώην συζύγου της με την τωρινή του σύζυγο. Αυτό δεν βγάζει κανένα νόημα σε κανέναν.

Η Jen είναι μια τόσο στοργική και υπέροχη γυναίκα και μητέρα και υπάρχει μόνο μια βαθιά φιλία και δεσμός μεταξύ αυτής και του Ben. Ο John δεν θέλει τίποτα περισσότερο από το να είναι καλά ο Ben, αλλά δεν είναι ευθύνη της κοπέλας του να παριστάνει τη μπέιμπι σίτερ γι’ αυτόν. Αυτό πρέπει να το καταλάβει ο Ben μόνος του και να το χειριστεί η σύζυγός του. Δεν είναι ευθύνη της Jen και της το έχει πει αυτό” πρόσθεσε η πηγή.

Keywords
Τυχαία Θέματα