Kate Winslet: Καταρρίπτει έναν… μύθο για τον “Τιτανικό”

Η Kate Winslet έχει ομολογήσει στο παρελθόν ότι είχε δεχθεί φραστικές επιθέσεις και bullying για το γεγονός ότι ως Rose στον «Τιτανικό» άφησε τον Leonardo DiCaprio να πνιγεί και δεν έκανε στην άκρη για να ανέβει κι αυτός πάνω στη θρυλική πόρτα.

Τώρα, επανέρχεται στην εμβληματική σκηνή της ταινίας που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης, καταρρίπτοντας τον μύθο. Και όμως, δεν ήταν πόρτα η… σανίδα σωτηρίας της ηρωίδας που υποδύθηκε.

Historical biopic ‘Lee’ is set

to hit screens with Kate Winslet starring as model-turned-war correspondent Lee Miller. pic.twitter.com/C4CoUBw4lV

— The Project (@theprojecttv) October 25, 2024

Μιλώντας στο αυστραλιανό talk show The Project και προωθώντας την ερμηνεία της στη νέα βιογραφική ταινία της Ellen Kuras, Lee, η 49χρονη σταρ είπε ότι η «πόρτα» που εμφανίζεται στην εμβληματική σκηνή του Τιτανικού δεν ήταν πραγματικά μια πόρτα, αλλά μάλλον ένα άλλο κομμάτι από το πλοίο, που χρησιμοποίησαν στο γύρισμα.

Όταν ρωτήθηκε αν υπήρχε «χώρος στην πόρτα» για τον Leonardo DiCaprio, του οποίου ο χαρακτήρας Jack Dawson κρατήθηκε πάνω στο κομμάτι του πλωτού ξύλου μετά τη βύθιση του πλοίου, η Winslet, η οποία υποδύθηκε τη Rose Dewitt Bukater, είπε ότι ήξερε ότι θα «με ρωτούσες αυτήν την ερώτηση».

Kate Winslet tells us why she will never get sick of talking about the Titanic movie, and she reveals Rose wasn’t even lying on a door at the end. pic.twitter.com/VyOFWGZYpH

— The Project (@theprojecttv) October 21, 2024

«Σκέφτηκα: Περνά στην ερώτηση του Τιτανικού και μετά θα με ρωτήσει για την πόρτα. Το ήξερα!», είπε η Winslet και συνέχισε: «Αλλά, ξέρετε, αυτό που θα πω ότι είναι πραγματικά ενδιαφέρον είναι ότι οι άνθρωποι συνεχίζουν να το αναφέρουν ως πόρτα. Στην πραγματικότητα δεν ήταν καν πόρτα. Είναι ένα κομμάτι από την κουπαστή, σαν σκάλα ή κάτι τέτοιο, που είχε σπάσει. Ποιος ξέρει αν [ο DiCaprio] θα μπορούσε να [χωρέσει] εκεί ή όχι. Ειλικρινά, δεν έχω καμία ιδέα για κάτι που κάποιος άλλος δεν έχει ήδη προσπαθήσει να καταλάβει».

Keywords
Τυχαία Θέματα