Real Trends x Real Women: Το κόκκινο των Καννών στο street style των εορτών

Το δαφνοστεφανωμένο κόκκινο των Givenchy, Balenciaga και Alexander McQueen δημιουργεί glam προσδοκίες, θεμελιώνει κάθε  θηλυκή οντότητα και επαναπλασιώνει για τη νέα χρονιά την ένταση, την ερμηνεία και την φωτογένεια του.

Το κόκκινο της μεγαλοπρέπειας γίνεται το κόκκινο της αφύπνισης που μοιράζει

#inspooftheday vibes από το πρωί ως το βράδυ.

Η Αριάννα αγάπα τα ροκ στοιχεία και το κόκκινο κραγιόν. Ορίζει τα πρώτα ως αξεσουάρ και το δεύτερο ως total look. 

Επενδύστε σε ένα σύνολο που δημιουργεί το εφέ του φορέματος χωρίς όμως εν τέλει να είναι. Με αυτόν τον τρόπο, πολλαπλασιάζετε τη δυναμική των ενδεχόμενων συνόλων και επισφραγίζετε με ένα twist την κινησιολογική απόδοση του outfit. 

Σταθερή μέση χάρη στην ψηλόμεση φούστα, αέρινη κίνηση χεριών χάρη στο vintage inspired top

H all red εξίσωση χρησιμοποιεί ως street style παρονομαστή ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια που μοιράζονται motorbike ύφος με το καπέλο και προσγειώνουν το ball gown σύνολο στο κέντρο της πόλης. 

Τα υπόλοιπα δεδομένα απλά. Layering κοσμημάτων, αλυσίδων και ρολογιών στον ίδιο χρυσό τόνο και γλυκιά ανατροπή στην τσάντα με το tartan (καρό) print στο χρωματικό δίδυμο της αρχικής σκέψης: κόκκινο και μαύρο.

Το καρό με aesthetics πουκάμισου, πολύτιμη κληρονομιά των Σκωτσέζων και ποπ λάφυρο των 60s, μπλέκει με ξεκάθαρα cut outs που αβαντάρουν το δυναμικό βάδην, για να σας καλωσορίσει στην φωτεινή συνύπαρξη όλων των fashion και μη πλευρών σας.  

Real Style Profile: Η Αριάννα Τσολάκογλου συστήνεται...

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και διεθνές δίκαιο, έχει ασχοληθεί κυρίως με τον ανθρωπιστικο- φιλανθρωπικό τομέα, εργαζομενη στον ΟΗΕ και σε μη κυβερνητικές οργανώσεις και ζει στην Ελλάδα από τα τέλη του 2015. Γράφει το δικό της παιδικό βιβλίο με ήρωες τα κατοικίδια της (τον Άμλετ- το γουρουνάκι της που έχει διασώσει- και την Τζίνα-τον εξίσου διασωσμένο σκύλο της) και διδάσκει διαδικτυακα γαλλικά σε άπορα παιδιά στην Ταιβαν. Κάνει πεζοπορίες, καταδύσεις και ναυτικό camping. Ορίζει το στυλ ως παντοδύναμη σιωπηλή γλώσσα που εκφράζει μηνύματα, απόψεις, προσωπικότητα και αλλαγές χωρίς καν τη χρήση λόγου. 

Όνειρο της είναι να δημιουργήσει έναν πολυχώρο – καταφύγιο με διασωσμένα ζώα φάρμας και, το οποίο θα βρίσκεται κοντά στην Αθήνα και στο οποίο θα πραγματοποιούνται βιωματικα εργαστήρια και δραστηριότητες τα οποία θα μπορούν να επισκέπτονται άτομα όλων των ηλικιών προκειμένου να έρθουν πιο κοντά, στη φύση.

Για να δημιουργήσετε το look θα χρειαστείτε: 

Καπέλο biker ALE The Non Usual Casual
Κροπ τοπ και φούστα BSB
Ψηλόμεση φούστα BSB
Σακάκι tweed LYNNE
Μποτάκια, Haralas
Τσάντα KÅNKEN Laptop από ανακυκλωμένο μαλλί FJallRaven
Βραχιόλι και δαχτυλίδια Ania Haie
Ρολόι US POLO ASSN

Για να εμψυχώσετε το look θα χρειαστείτε: 

Την ώρα που ντύνεστε on ή off καθρέφτη το πρωί, ακούστε δυνατά αυτό. 


Εστιάστε σε θετικό πρόσημο και εφαρμόστε το στο στυλ. Συν:

στα soul positive songs στην νέα σας dress to impress λίστα στο Spotify

στο χαμόγελο πριν ξεκινήσετε

στην όρθια στάση σώματος που αναδεικνύεται μέσα από το ballet chic top

στο σακάκι που δεν φοριέται by the book, αλλά ακολουθεί το fashion week πρωτόκολλο, ακουμπισμένο απαλά πάνω στους ώμους

Από την Αννούσα Μελά

Keywords
Τυχαία Θέματα