Salma Hayek: Αστειεύεται για τα λευκά της μαλλιά στα 57 και επιδεικνύει την εντυπωσιακή σιλουέτα της με μπικίνι

20:01 26/8/2024 - Πηγή: InStyle

Η Salma Hayek έδειχνε απολύτως εντυπωσιακή με το κίτρινο λαμπερό μαγιό της ενώ επέβαινε σε σκάφος στην Ίμπιζα Η 57χρονη σταρ πόζαρε με φόντο την ισπανική σημαία που κυμάτιζε πίσω της, ενώ επεδείκνυε τις άψογες θηλυκές καμπύλες της Επίσης, είχε πλεγμένα τα μαλλιά της σε πλεξούδες και έμοιαζε πολύ πιο νέα από τα 57 της χρόνια.

“Κίτρινο μπικίνι + λευκά μαλλιά = τέλειος συνδυασμός“, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης πρώτα στα αγγλικά και μετά στα ισπανικά αποδεικνύοντας αλλξη μια φορά τον ακομπλεξάριστο χαρακτήρα της.

View this post on Instagram

A post shared by Salma Hayek Pinault (@salmahayek)

H σταρ απολαμβάνει τις διακοπές της σε γιοτ και διάφορες παραλίες ή πισίνες σε Ισπανία και Γαλλία, μαζί με τον σύζυγό της, τον δισεκατομμυριούχο Francois-Henri Pinault, 62 ετών.

Η Hayek αποκάλυψε στο παρελθόν ότι παραμένει σε φόρμα κάνοντας restorative yoga, αποτοξίνωση με χυμούς και βγάζοντας βόλτα τα σκυλιά της, τα οποία έχει αποκαλέσει “εκπαιδευτές” της. “Νόμιζα ότι το να μεγαλώνω σήμαινε ότι δεν θα δούλευα. Εγώ δουλεύω. Νόμιζα ότι το να μεγαλώνεις ίσως σημαίνει ότι δεν είσαι πια ερωτευμένος. Εγώ είμαι ερωτευμένη”, δήλωσε πέρυσι στο Glamour.

“Δεν αισθάνομαι ότι έχασα την ευλυγισία μου ή την ευκινησία μου ή ακόμη και τη δύναμή μου… Διάολε, συνεχίζω να πηγαίνω. Σοκαριστικό. Είμαι ακόμα εδώ. Προσπάθησαν να με ξεφορτωθούν με χίλιους τρόπους. Είμαι ακόμα εδώ.”

Keywords
Τυχαία Θέματα