Sarah Biasini: Η κόρη της Romy Schneider μόλις γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της – “Για εμένα είναι μόνο η μητέρα μου…”

14:24 24/7/2024 - Πηγή: InStyle

Η Sarah Biasini, κόρη της θρυλικής Romy Schneider, γιόρτασε τα 47α γενέθλιά της την Κυριακή 21 Ιουλίου. Και όμως είχε τη σκληρή μοίρα να χάσει τη μητέρα της σε ηλικία μόλις τεσσάρων χρόνων.

Μία άλλη γυναίκα στάθηκε κοντά της και τη μεγάλωσε σαν μητέρα, η γιαγιά από την πλευρά του πατέρα της, Monique. Ο πατέρας της είχε ιδιαίτερα φορτωμένο πρόγραμμα, με αποτέλεσμα η μικρή Sarah να μεγαλώσει με τη γιαγιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη FREDERIC de NUCINGEN (@fdenucingen)

Η ίδια η Sarah Biasini, αφηγήθηκε τα παιδικά της χρόνια με τη γιαγιά της Monique στο βιβλίο της La beauté du ciel, που κυκλοφόρησε το 2023. Αποφάσισε να γράψει αυτό το βιβλίο όταν βεβηλώθηκε ο τάφος της μητέρας της το 2017, στο κοιμητήριο του χωριού Boissy-sans-Avoir.

“Η δουλειά της γιαγιάς μου ήταν να είναι μητέρα. Μου έλεγε ότι μπορούσα να κάνω ό,τι ήθελα από τη στιγμή που το αποφάσιζα. Αυτό πρέπει να λέει ένας γονιός στο παιδί του” έγραψε για τη γιαγιά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Lebeck (@archiv_robert_lebeck)

Πρόσφατα δήλωσε στο Paris Match ότι μιλάει στην πεντάχρονη κόρη της Anna, για τη θρυλική γιαγιά της, Romy Schneider. “Μόλις τώρα ξεκίνησα. Της δείχνω φωτογραφίες και της λέω: Εκεί, αυτή είναι η γιαγιά, αυτή είναι η μαμά της μαμάς” είπε.

Σε συνέντευξή της εκμυστηρεύτηκε ότι δυσκολευόταν να συμβιβαστεί με τον θάνατο της μητέρας της. “Δεν κατηγορώ τους ανθρώπους που μου μιλούν γι’ αυτήν, ακόμη κι αν δυσκολεύομαι λίγο να μοιραστώ τη θλίψη τους. Αλλά κάθε φορά που ακούω το όνομά της, ακούω τον θάνατό της. Αυτό είναι το νόημα των επιζώντων… Και είναι η μητέρα μου, αυτό είναι το μόνο που είναι για μένα. Μερικές φορές δεν με ενδιαφέρει η ηθοποιός”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη FREDERIC de NUCINGEN (@fdenucingen)

Η Biasini σπούδασε Ιστορία της Τέχνης στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης στο Παρίσι και υποκριτική στο Ινστιτούτο Λι Στράσμπεργκ του Λος Άντζελες και στη συνέχεια στο Actors Studio της Νέας Υόρκης. Έκανε το ντεμπούτο της στη μικρή οθόνη με την μινι τηλεοπτική σειρά Julie, chevalier de Maupin, ενώ το ντεμπούτο της στο θέατρο έγινε έναν χρόνο αργότερα με το έργο “Ξυπόλητοι στο πάρκο” το 2005 στο Θέατρο Μαρινί του Παρισιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη musique,culture et infos (@musique_culture)

Είναι η κόρη της Romy Schneider απο τον δεύτερο γάμο της με τον Daniel Biasini, ο οποίος είναι σεναριογράφος και υπήρξε και προσωπικός γραμματέας της Schneider, με την οποία παντρεύτηκαν το 1975.

Keywords
Τυχαία Θέματα