Sarah Danser: Η γνωστή reality star πέθανε έπειτα από τροχαίο στα 34 της

Η Sarah Danser, γνωστή για την εμφάνιση της ως διαγωνιζόμενη στο reality show Naked and Afraid, πέθανε έπειτα από τροχαίο στα 34 της χρόνια.

Η reality star, η οποία περιέγραφε τον εαυτό της ως «πειρατή» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενεπλάκη σε μια σύγκρουση την Κυριακή το βράδυ, στην Kahala της Χαβάης, ανέφερε η αστυνομία της Χονολουλού, σύμφωνα με το KSLA.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sarah Danser (@sarahdanser)

Η αστυνομία της Χονολουλού αναφέρει ότι ένας 59χρονος άνδρας οδηγούσε προς τα ανατολικά όταν έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και συγκρούστηκε με σταθμευμένο αυτοκίνητο. Σύμφωνα με το πρακτορείο, η Danser ήταν επιβάτις του οχήματος και νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση πριν από τον θάνατό της την Τρίτη, 22 Οκτωβρίου.

Στο βιογραφικό της Danser στο Instagram, αναγνώρισε τον εαυτό της ως «Καπετάνιος σκάφους, SCUBA Diver [και] Survivalist».

Η Island Divers Hawaii, όπου εργαζόταν, τίμησε τη μνήμη της με ένα αφιέρωμα στον λογαριασμό τους στο Facebook την Πέμπτη.

«Βαριές καρδιές καθώς αποχαιρετούμε μια καλή φίλο και μεγάλο καπετάνιο. Η Sarah έφερε τόσο μεγάλη ενέργεια σε όλους με τους οποίους ερχόταν σε επαφή. Θα λείψεις πολύ», έγραφε η ανάρτησή τους.

Το μήνυμα περιείχε επίσης ένα στιγμιότυπο οθόνης της τελευταίας της ανάρτησης στο Instagram – μια selfie της Danser να χαμογελά ενώ βρισκόταν σε μια βάρκα.

«Ποιος αναγνωρίζει αυτό το σκάφος; Κοίτα ποιος το οδηγεί!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της 11ης Οκτωβρίου, η οποία είχε γεωγραφική τοποθεσία ως Maunalua Bay της Χαβάης.

Keywords
Τυχαία Θέματα