Wellcome Summer: Πώς θα καταφέρεις να ανανεώσεις τη διακόσμηση του σπιτιού σου

09:36 29/5/2020 - Πηγή: InStyle

Αυτό το καλοκαίρι είναι διαφορετικό για πολλούς λόγους. Αρχικά, έκανε την εμφάνιση του νωρίτερα. Το ημερολόγιο δείχνει μέσα Μαΐου, η θερμοκρασία έχει φτάσει στην κορυφή και εμείς ήδη ονειρευόμαστε καλοκαιρινές διακοπές.

Βέβαια, λόγω του ιού που κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα μας, καλό

είναι να περιορίσουμε όσο μπορούμε τις μετακινήσεις, να παραμείνουμε σπίτι και να θέσουμε ένα στόχο στον εαυτό μας. Να ανανεώσουμε τον χώρο μας και να το μετατρέψουμε στον τέλειο καλοκαιρινό προορισμό. Έτσι, όσες ώρες κι αν καθίσουμε στο σπίτι, εμείς θα νιώθουμε πως είμαστε διακοπές.

Σας φαίνεται δύσκολο; Κι όμως γίνεται, απλώς θα χρειαστούμε όλη τη δημιουργικότητα και την φαντασία μας, αλλά και τη NEF–NEF Homeware Spring–Summer Collection 2020 που συνδυάζει ποιότητα, υψηλή αισθητική αλλά και πολλές επιλογές για να εκφράσετε το προσωπικό σας στιλ!

Η NEF–NEF Homeware Spring–Summer Collection 2020, σήμερα περισσότερο από ποτέ, μας εμπνέει να φτιάξουμε το σπίτι μας ακριβώς όπως το θέλουμε. Με σχέδια, χρώματα και υφάσματα που αντανακλούν την ανάλαφρη αίσθηση της άνοιξης και του καλοκαιριού, εκφράζουν το προσωπικό στιλ και φυσικά τις διεθνείς τάσεις της μόδας και του design, τα είδη NEF–NEF Homeware είναι ακριβώς ό,τι χρειαζόμαστε για να μετατρέψουμε το σπίτι μας σε παράδεισο!

Πώς θα ανανεώσουμε το σπίτι μας με τη NEF–NEF Homeware Spring–Summer Collection 2020 ;

Κάθε δωμάτιο βρίσκει τη δική του πνοή ανανέωσης στην νέα συλλογή στη NEF–NEF Homeware Spring–Summer Collection 2020, κάθε στυλ βρίσκει τη δική του έκφραση στη δημιουργία προσωπικών χώρων σχεδιασμένων να τους απολαμβάνουμε κάθε στιγμή.

-1 Κρεβατοκάμαρα

Εάν υπάρχει ένα χρώμα που να μας θυμίζει αμέσως ελληνικό καλοκαίρι, αυτό είναι σίγουρα το μπλε και κάθε απόχρωση του. Είναι το χρώμα της Ελλάδας και του καλοκαιριού, το χρώμα της Μεσογείου. Καθαρό, ευεργετικό, ευχάριστο στο μάτι, ξεκουράζει, ταξιδεύει και αναζωογονεί.

Από την πιο ανοιχτή μέχρι την πιο σκούρα του απόχρωση, το μπλε θα κάνει το σπίτι μας άκρως καλοκαιρινό. Ξεκινήστε από την κρεβατοκάμαρα, ανανεώνοντας τα σεντόνια και τις μαξιλαροθήκες σας από τη νέα συλλογή BLUE της NEF-NEF Homeware.

NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020

Μπορούμε επίσης να διακοσμήσουμε το κρεβάτι μας με μαξιλάρια σε διαφορετικά μεγέθη και με υπέροχα statement prints. Έτσι, κάθε μέρα θα νιώθουμε πως είμαστε διακοπές.

NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020

2- Καθιστικό

Τα ίδια μαξιλάρια που θα χρησιμοποιήσουμε στο κρεβάτι μας θα μας φανούν πολύ χρήσιμα και στο καθιστικό. Ριχτάρια, διακοσμητικά μαξιλάρια σε αποχρώσεις του μπλε και τις άμμου είναι τέλειες επιλογές για αυτό το καλοκαίρι και μπορούμε να βρούμε τα πάντα  στη NEF–NEF Homeware Spring–Summer Collection 2020.

Ένα έξυπνο trick που θα μας βοηθήσει να οργανώσουμε το καθιστικό μας και να προσθέσουμε μία boho πινελιά είναι αυτά τα ψάθινα καλάθια.

NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020

Και επειδή οι μυρωδιές ξυπνούν αναμνήσεις, στη NEF–NEF Homeware Spring–Summer Collection 2020 θα βρούμε μία σειρά από αρωματικά στικ και κεριά που μπορούν να μας φτιάχνουν τη διάθεση κάθε φορά που βρισκόμαστε στο σαλόνι.

NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020

3- Τραπεζαρία

Ο πιο εύκολος τρόπος για να ανανεώσουμε την τραπεζαρία μας είναι να επενδύσουμε σε τραπεζομάντηλα και ράνερ σε απαλές ή έντονες αποχρώσεις, με χαρούμενες χρωματιστές πινελιές και υπέροχα ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά prints. Έτσι, σίγουρα θα θέλουμε να απολαμβάνουμε περισσότερο τον χώρο μας ανανεωμένο και να δοκιμάζουμε νέες συνταγές ή διάφορα hobbies και παιχνίδια παρέα με τους αγαπημένους μας.

NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020

Εάν θέλουμε να πετύχουμε ένα πιο fun και καλοκαιρινό αποτέλεσμα, η NEF–NEF Homeware Spring–Summer Collection 2020 μας προτείνει να αποκτήσουμε ένα τραπεζομάντηλο στις trendy παλ αποχρώσεις όπως το γαλάζιο και το ροζ .

NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020

-Μπάνιο

Καλοκαιρινή ανανέωση όμως χρειάζεται και το μπάνιο του σπιτιού μας. Ευτυχώς, η NEF–NEF Homeware Spring–Summer Collection 2020 έχει φροντίσει να μας προσφέρει ό,τι χρειαζόμαστε. Πετσέτες μπάνιου και μαλακά μπουρνούζια που θυμίζουν διακοπές στις Κυκλάδες, καλάθια για να είναι τα πάντα οργανωμένα, αλλά και κουρτίνες μπάνιου.

NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020

-Παιδικό δωμάτιο

Η NEF–NEF Homeware Spring–Summer Collection 2020 φυσικά σκέφτηκε και τους μικρούς μας φίλους, που αξίζουν το πιο λειτουργικό και όμορφο δωμάτιο για ατελείωτο παιχνίδι και ξεκούραση. Στη νέα συλλογή της NEF-NEF Homeware Spring – Summer 2020 θα βρείτε τα πιο cute μαξιλάρια στα πιο ιδιαίτερα σχέδια, σεντόνια και μαξιλαροθήκες σε υπέροχες χαλαρωτικές αποχρώσεις, όπως το baby blue και το baby pink, ή το μπεζ και την παστέλ εκδοχή του κίτρινου, τα οποία θα ενθουσιάσουν τα μικρά ή και τα μεγαλύτερα παιδιά.

NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020NEF-NEF Homeware Spring-Summer Collection 2020

Ανακαλύψτε σήμερα, τη νέα συλλογή Spring-Summer 2020 στο www.nef-nef.gr και ανανεώστε τη διάθεσή σας με τα υπέροχα είδη NEF-NEF Homeware!

Keywords
Τυχαία Θέματα