Χάος στο σπίτι της Τοri Spelling: Καναπέδες πεταμένοι στο δρόμο, “μυρωδιά ούρων” και κατηγορίες για ζημιές

16:09 15/6/2024 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός Tori Spelling και τα πέντε παιδιά της εγκατέλειψαν άρον άρον το ενοικιαζόμενο σπίτι τους 15.000 δολαρίων το μήνα στο Woodland Hills. Άφησαν πίσω τους ένα χάος ζημιών, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές.

Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δείχνουν έπιπλα, όπως ένας καναπές που κάποτε κοσμούσε το σαλόνι, πεταμένα στο δρόμο.

Γείτονες, εξοργισμένοι από την κατάσταση, αποκαλύπτουν έντονη μυρωδιά ούρων στο εσωτερικό του σπιτιού και

λεκέδες στους τοίχους. Οι εκτεταμένες ζημιές καθιστούν αμφίβολη την επιστροφή της εγγύησης στην Spelling. Πληροφορίες θέλουν την 51χρονη ηθοποιό να είχε πληρώσει εγγύηση 7.500 δολαρίων κατά την υπογραφή της μίσθωσης τον Φεβρουάριο.

Tori Spelling moves out of $15K-a-month rental as neighbors claim she ‘trashed’ the property: report https://t.co/u1XiLlJbZG pic.twitter.com/le5AUyI1w5

— Page Six (@PageSix) June 11, 2024

Σύμφωνα με τον πρώην σύζυγό της, Dean McDermott, η Spelling διατηρούσε στο σπίτι πληθώρα κατοικίδιων. Γεγονός που φέρεται να δημιούργησε προβλήματα στον γάμο τους και τους ανάγκασε να κοιμούνται σε χωριστά υπνοδωμάτια.

Η Spelling φέρεται να εγκατέλειψε εσπευσμένα και το προηγούμενο ενοικιαζόμενο σπίτι της στο Tarzana, αξίας 18.000 δολαρίων το μήνα, έπειτα από επέμβαση της SWAT στο σπίτι γείτονα λόγω ύποπτης οπλοφορίας.

Σήμερα, το ίδιο σπίτι στο Woodland Hills προσφέρεται προς ενοικίαση με το εντυπωσιακό ποσό των 16.950 δολαρίων το μήνα, 2.000 δολάρια πάνω από το αρχικό μίσθωμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα