Διάφανο Τοπ: Πώς θα το φορέσουμε χωρίς να δείχνει βραδινό;

13:15 27/8/2024 - Πηγή: InStyle

Ναι, οι διάφανες μπλούζες είναι το κομμάτι που πάντα θέλουμε να φορέσουμε, αλλά ακόμα ψάχνουμε τον τρόπο για να μην νιώθουμε… εκτεθειμένες. Μην ανησυχείτε, όμως! Η μόδα είναι για να παίζουμε και να διασκεδάζουμε, και αυτό ακριβώς θα κάνουμε. Πώς μπορούμε λοιπόν, να μετατρέψουμε το διάφανο τοπ από «δεν ξέρω αν το τολμώ» σε «φυσικά και θα το φορέσω πρωί»;

Στενό T-shirt + Τζιν με Ίσια Γραμμή

Φοράμε το εφαρμοστό διάφανο τοπ πάνω από ένα σικάτο μαύρο bralette και το συνδυάζουμε

με το αγαπημένο μας γκρι τζιν με ίσια γραμμή. Θέλετε να το κρατήσουμε ακόμα πιο απλό; Τότε προσθέτουμε σανδάλια με λουράκια και… έτοιμες για χαλαρό δείπνο με τις φίλες μας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity)

Μακρυμάνικο Τοπ + Αντίστοιχη Φούστα

Πάμε να δώσουμε λίγη περισσότερη ένταση στο στιλ μας; Αντί να «βουτήξουμε» κατευθείαν στα βαθιά με κάτι υπερβολικά διάφανο, ξεκινάμε με ένα σετ που ταιριάζει χρωματικά. Ένα μακρυμάνικο τοπ και μια μίντι φούστα με εντυπωσιακό σχέδιο θα μας κάνουμε να νιώσουμε πανέτοιμες για κάθε έξοδο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Imani Randolph, not Rudolph (@champagnemani)

Δαντελένιο Τοπ + Παντελόνι Cargo

Ποιος είπε ότι η δαντέλα είναι μόνο για το καλοκαίρι; Εμείς, τη φέρνουμε και στο φθινόπωρο με μια δόση δυναμισμού. Συνδυάζουμε το δαντελένιο τοπ με ένα φαρδύ cargo παντελόνι, κατά προτίμηση σε χακί, και συμπληρώνουμε το look με σουέντ μπότες. Τσάντα και ζώνη στο ίδιο χρώμα για μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, και αν πέσει λίγο η θερμοκρασία, ρίχνουμε πάνω μας και ένα μαύρο φαρδύ σακάκι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANAA (@anaasaber)

Μακρυμάνικο Τοπ + Τζιν Σορτσάκι

Ο καιρός μπορεί να μπερδεύει, αλλά το στιλ μας ποτέ! Ένα μακρυμάνικο διάφανο τοπ με τζιν σορτσάκι είναι το τέλειο μείγμα casual και chic. Προσθέτουμε δερμάτινα loafers για να ανεβάσουμε τον πήχη της κομψότητας και ολοκληρώνουμε το look με διαχρονικά γυαλιά ηλίου και μια μικρή τσάντα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Caradona (@christinacaradona)

Keywords
Τυχαία Θέματα