Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για το ταξίδι της με τον γιο της στην Αίγυπτο – “Δεν αντέχω την κακία του κόσμου”

20:06 4/5/2023 - Πηγή: InStyle

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από το ταξίδι της στην Αίγυπτο μαζί με τον γιο της Νίκο. Η ιδρύτρια του Save a Greek Stray, η οποία δεν αποκάλυψε αν τους συνόδευε και ο σύζυγός της Βύρωνας Βασιλειάδης, ανέφερε στην ανάρτησή της ότι αυτή είναι η έβδομη χώρα που επισκέπτεται το παιδί της, που είναι μόλις 13 μηνών.

Φαίνεται, όμως, ότι κάποιοι followers της προχώρησαν σε αρνητικά σχόλια, με συνέπεια να αναγκαστεί να κατεβάσει την ανάρτησή της.

“Παντού μαζί… Στους 13 μήνες ζωής σου έχουμε επισκεφθεί μαζί 7 χώρες και αυτή είναι μόνο η αρχή! Πολλές φορές αναρωτήθηκα αν κάνουμε καλά που σε παίρνουμε σε μέρη που θεωρητικά δεν είναι ιδανικά για παιδιά, αλλά έχω καταλάβει πια ότι δεν υπάρχουν τέτοια μέρη.

Μπορεί να μην θυμάσαι όταν μεγαλώσεις λεπτομέρειες από τα πρώτα μας ταξίδια, αλλά όπως έγραψε πολύ πιο όμορφα από εμένα η @sissious θα θυμάσαι τις μυρωδιές, τις γεύσεις και τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε σαν οικογένεια. Αυτό το ταξίδι δεν θα ξεχαστεί ποτέ για πολλούς λόγους, τους οποίους θα μοιραστώ όταν νιώσω έτοιμη.

Προς το παρόν έχω να πω ότι αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που έχω την δυνατότητα να ταξιδεύω τον κόσμο και την τύχη να μοιράζομαι αυτά τα ταξίδια με υπέροχους ανθρώπους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση.

Στη συνέχεια, όμως, κατέβασε την ανάρτηση και εξήγησε μέσω story γιατί το έκανε. “Σήμερα δεν αντέχω την κακία του κόσμου… Θα γράψω για το ταξίδι μας άλλη φορά”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε μέσω Instastories

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Τα πρώτα γενέθλια του γιου της – Η συγκλονιστική φωτογραφία από τον τοκετό

Keywords
Τυχαία Θέματα